Bahartekinsoyy ah inanın anne olmak tüm bu zorluklarla yüzleşmek . Bende sezaryen oldum spinal anestezi yan etki yaptı bir hafta kafamı kaldıramayacak siddette baş ağrısı donmesi yaşadım , beneğimle ilgilenemedim besleyemedim bile , doktorlara yalvardım beni taburcu etmeyin ben iyi değilim diye beni taburcu ettiler bebeğimi besleyemediğim için bebeğim sarılık oldu hemde degeri tam 18 deydi. Bebeğim yenidogan yogunbakimina girdi ve beni bebeğimden ayrıydım hastane izin vermiyordu anne bebek yanyana duramıyor , bebeğim orada birde göbek bağı enfeksiyonu oldu küçücük bedenine iecilline antibiyotik başlandı sezaryenki halimle bebegimi enzirmeye in çık in çık perisan oldum benim yanımda refakatçi kalmasına da izin vermemişlerdi. O kadar çok aglamistim ki size anlatamam üzerine birde meslektaşlarım hemşirelerden fırça yediğimle kaldım her bebek sarılık tedavisi görüyor abartma buna ağlanır mı vs vs vs . Annelik vicdan yükü . Ben o an belki de onu besleyemediğim için sarılık oldu diye ağladım belki ayrı kaldım diye yani sizi çok çok iyi anlıyorum ama ağlamadan da rahatlatamazsınız. Şimdi ikinciye hamileyim beş aylık. Kara kara ardımda kalacak oğlumu düşünüyorum daha iki yaşında diye