Mervecimmm Annekuzusu06666 eşimle netflix izliyoruz o saat 1 gibi sahur yapıp yatıyor ben de zaten uyuyamıyorum diye beraber takılıyoruz.
Annekuzusu06666 Mervecimmm en iyisi kuzum bizimkisi maalesef çok uzaklarda bende tv izliyorum uyumak mümkün değil şimdiden 7+5 te bile böyleyim
Ebru_ebru Annekuzusu06666 Kız izleyemedim bugünki bölümü onu izliyorum. Aramızda 2 saat fark var önde Türkiye yeni imzayı attı kâğıda reklam verdi 😂😂😂
2424aa Annekuzusu06666 teşekkür ederim canım 20+ 5 haftaligim doktora gideceğim artık dayanamıyorum bir şey olmaz dimi bir bilginiz var mı
Annekuzusu06666 2424aa diş ağrısından mı kuzum belki işlem yapamazlar doktorundan imzalı kağıt istiyolar
Ballisutt27 Annekuzusu06666 önemli bir şey yok canım ben sadece fazla detaycıyım her şeyi düşünüyorum 🥹 sen neden geç uyuyorsun?
_Gizem__98 Annekuzusu06666 sırtım ağrıyor bebek bugün çok hareketli daha yeni yeni hissetmeye başladım 18+3uz🥲 bugün çok net hissediyorum sizler napiyosunuz nasil gidiyor
Annekuzusu06666 _Gizem__98 bizimkide minicik ama içerde savaş çıkarıyor bence benimde sırtım ağrıyor kolum uyuyamıyorum zaten de 😣
yeni_anne2 Annekuzusu06666 15 günlük olduk biz de yanında olması daha farklı en azından gözü önünde insanın 😁 sizde sağlıka kucağınıza alın inşallah 🌸🤲
Kucuk_sican Annekuzusu06666 bende aynı durumdayım hiç uyuyamıyorum bir kac saat yatıp sonrasinda zombi gibiyim