Meryemld Özelde erkek dediler 12 haftada Devlette kız dedi bugün 16+2 haftada Hangisine inanayım bilmiyorum, cinsiyyet hiç farketmez ama insan bilmek istiyor
Zeynep9120 Meryemld benm ilk gebelkte oldu öyle 12 haftada erkek dedi 16 da kız kesn kızdı yani ayrıntılıda kesnlestı ama doktorda emindi zaten kz oldugundan :) smdiki erkek ama 11.haftada actı bacakları pipiyi direk gosterdi hic yanılma olmadan :)
Gulsemin6155 Meryemld şuan aynı şeyi ben yaşıyorum özelde erkek dediler devlette daha yeni kız dediler ve 27 haftalık hamileyim şaşkınım doğrusu
Meryemld Merviiss xEndless Zeynep9120 Bir kaç eşya aldım ama iyiki hepsini beyaz ve bej aldım odasının duvarını bej yaptım, ne olursa farketmez bana ama 16haftada kız ise kızdır demekki
Zeynep9120 Meryemld kesnlkle erkek olsa 16 haftaya kdar gostermıstı emin ol orasını boş gormustur kesn kızdır
xEndless 2424aa 11. Haftadaydım kendı doktorum yoktu acil gitmek zorunda kaldım girmişken de soralım dedım nöbetçi doktor erkek dedi daha sonra kendı doktoruma gittm oda bana kız dedi 2 :) 2 hafta da bir kontrole gıdıyordum her gıtmem de soruyordum cinsiyetini değişmedi :)
psymom Özelin aletleri daha gelişmiş net görünüyor ama 12 de erken biraz, bi dahaki özele gittiğinizde netleşir zaten erkekse pipi görünür artık