2121nehir Merhaba hamiş anneler 20 haftalık hamileyim 5 gündür çok kötü oksurugum var öksürüğe ne iyi gelir bilgisi olan paylaşabilir mi ☹️
Princess_momm 2121nehir trendyoldan çam kozalağı macunu birde kızılcık macunu alın için benim o geçirdi 😭.
ikibebelianne-M 2121nehir valla benim gecmiyor hatta bulantim olmamasina ragmen sabahları öksürürken öğürtü geliyor ve cikariyorum 2 haftadır yıldım alerjik bünyem var alerji haplarimi icemeyince geniz akintimda gecmiyor dolayisiyla öksürükte
drnkra2025 2121nehir merhaba tereyağını ve pekmezi kaynatın tüketin bana iyi gelmişti geçmiş olsun 🙏🏻
2121nehir ikibebelianne-M o çok zor bir durum Rabbim yardimciniz olsun alerji çok kötü yapyr insanı ☹️
ikibebelianne-M 2121nehir maalesef hamile olmasam alerji hapi aferin sinüsle toparlardim her sene yaşadığım şey bu sene hamilelige denk geldi elim kolum bagli geçsin diye bekliyorum, sizede çok geçmiş olsun inşallah kisa surede gecer
2121nehir ikibebelianne-M Hamililikte insan hiç bir şey yapamıyor bu öksürük için o kdr hastanye gittim serum ve çocuklara verilen suruplardan verdiler hiç bir işe yaramiyor ,.. Rabbim yardımcımız olsun inşallah hemen biter sizinde 🍁🙏