yeni_anne2 Mucizeem__ 15 gün oldu birden ayağa kalktım yataktan kalkar kalkmaz suyum geldi 😁o akşam bir önceki günde kontrolüm vardı herşey yolundaydı oysaki suyumun gelmesiyle hastaneye koştum tabi acil sezeryanla sıkıntısız sorunsuz atlattık allahın izniyle iyiyiz çok şükür bir sorun yok şuanlık teşekkür ederiz 🥰🩷🤲
yeni_anne2 Liddle_mom iyii gidiyor çok şükür iyiyiz bir sorun yok şuanlık alışmaya çalışıyorum 🥰 sen nasılsınn
Liddle_mom yeni_anne2 bende iyiyim 30. Haftamıza girdik eksiklerimizi tamamlıyoruz hastane çantamızı hazırlıycaz kendimede lohusa takımı bakıyom 🙈
yeni_anne2 Liddle_mom bakk bakk çantan hazır olsunn amann diyim ne olacağı belli olmuyor kendim de gördüm şahsen iyiki önceden hazırlayıp kenara koymuştum 😁😅
Liddle_mom yeni_anne2 🤣benimki zaten heycanlı herşey önceden hazır olsun dedim zaten şurda 8 9 haftamız var göz açıp kapatıncaya kadar geçer
yeni_anne2 Liddle_mom eşim hep iyiki önceden hazırlayıp koymuşsunuz köşeye dedi hep doğumdan sonra 😂😅 aniden gelince herşey hazırdı alıp çıktık sorun olmadı çünkü sağlıkla gelsin ınsallah 🌸🥰
Ozgekiz yeni_anne2 😄😄🫣 ay ne gezerdiiiim 🥹 ne gezdiiiim 🥹🥹 iyi gezdim 🥲 sonra haftasonu kayınvalide etkinliği çıktı. Akraba gez, kaynisi gez… İki sene tirt oldu öyle şu an yine geziyorduk kiiii hamile kaldım 😄 neyyyse, kendim ettim kendim buldum hahaha😄