Sevgiiss Mor-kelebek inşallah kuzum bende öyle diyorum rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 🙏 inşallah sağlıkla kucağına al bebişini 😍
Mor-kelebek Sevgiiss hakkında hayırlısı böylemis demekki canım rabbim diğer evladına can sağlığı versin inşallah 🌸
Mor-kelebek Sevgiiss seni umutlandirmak için demek istemiyorum ama benimde hâlâ kasık ağrısı adet olacakmış gibi ağrım var sen bence güzelce bir dinlen Rabbimden hayırlısı iste dur bakalım kırmızı gelene kadar yıpratma kendini
Edosgebos67 Sevgiiss ya ben umutlandırmak asla istemem ama bana kimyasal gibi gelmiyor. Şuan testinle gayet uyumlu Bi sonuç. Kanama yaşanabilir. Ama bence bu kimyasal değil.
Hizliveofkeli Sevgiiss inşallah kuzum çok inanmıştık bu ay ikimizde 😞 şu an ne kadar üzgün olduğunu biliyorum. Daha güzel bi zamanda olacak demek ki nolur üzülme ❤️
Nurellaaaaaaa1212 Sevgiiss canımın içi kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap. En hayırlısı en hayırlı zamanda unutma. Denemek için kücücük 1 yılda kocaaa 12 ay var. Yine denersin yine olur sağlıklı bir evladın var çok şükür
Ada25052025 Sevgiiss ya ah ya çok üzüldüm :( sen nasıl daha iyi hissedeceksen en kısa zamanda güzel haberinle geri dönmeni bekliyoruz🙏🏻 doktorunla konustun mu canım araştırılacak mıı