Bino1 richgirl10 hayır 2. Doğumum canım :) ama insan 2. Daha stres oluyormuş onu anladım arkada diğer çocuğu bırakmak zor :(
Silaozbay @“Bino1”#p35962809canım bende 10 marta sezaryen günü aldımda şehir hastanesinde doktor sabah 7 de acilden giriş yap dedi..herhangi bir belge falan götürüyor muyuz acaba bi bilgin var mı ben o heyecanla doktoruma sormayı unuttumda
Bino1 Silaozbay şehir hastnesinde olmayacağım oranın prasedürü nasıl bilmiyorım kuzum :) sende hayırla al kucağına
Beyazmelekkk Bino1 benimde 6 Mart 39+0 da sezeryan yapılacak. 2 . Sezeryan olacak . Şaka gibi son İki günümüz kaldı yaaaa
Sinem2019 Beyazmelekkk merhaba hangi dr girdi ameliyatı devamlı gittiğiniz hangisiydi bende 29 haftalık oldum özeller çok pahalı bilgi verir misiniz 🥰
richgirl10 Bino1 çok haklısınız, gözü arkada kalmamak daha başkadır. Sağ salim alalım inşallah kucağımıza😍
Aysevebebisi Benim de aynu gün verildi çok heyecanlıyım ve korkuyorum Arkada ilk cocugu bırakmak zor Rabbim selametle bebeklerimizle çıkmayı nasip etsin inşallah