betull_9 orkidemm_ bnde 14 Şubat’ta kürtaj oldum 2 gündür kanama kesildi ne zaman adet korurum bilmiyorumda 1 ay ilişki yasak sonrasında 3 ay korun dedi
Tuba06_06 Kürtaj sonrası ilk adet öncesi ağrı varmiydi peki bugünlerde olmam lazım ve sancılı geciyor
betull_9 Tuba06_06 14 Şubat’ta kürtaj oldum cnm kanamam yeni kesildi daha adet olmadım ağrım vs yok çok şükür
Hmyra_53 betull_9 yani ben 10 aralıkta düşük yaptım geçen hafta öğrendim hemen hemen 5 haftalık şuan doktor yumurtalıklar çalışır durumda bebek düşünebilirsin dedi folik asit önerdi öyle hemen hamile kaldım tekrardan
YyyyYasemin betull_9 hayırlısı olsun canım çok geçmiş olsun bize serbestti ancak korunun dedi sonraki kontrolde artık yapabilirsiniz dedi vitamin verdi
orkidemm_ betull_9 ben 35. Günde oldum 23 ocakta olmuştum kürtaj yani 40 gün içinde olursun bence doktorunu dinle insan yeri dolsun istiyor ama rahim toparlamazsa zaten gebelik olmaz
Cansu9134- Hmyra_53 saglikla kucaginiza almak nasip olsun🙏. Bende 18 ocakta kurtaj oldum.11 subatta regli oldum. Doktorum 1 regliden sonra deneyebilirsiniz demisti. Umarim guzel haberleri alirim inunuzdeki haftalarda🤲
Fraublt-31111 26 ocakta kürtaj oldum hala adet olmadım 10 gün ilişki yasaktı sonra hiç korunmadım geçen hafta 3 gün gibi süreçte lekelenme oldu sonra beyaz akıntıya döndü şimdi beyaz akıntım var oruçta tutuyorum ortalama kürtajdan kaç gün sonra adet olunur kızlar
beyzaakartal betull_9 ben 30 kasımda kürtaj oldum 2 ocakta adet oldum şu anda 6+4 haftalık hamileyim dün doktora gittim bir sorun görmedi doktorum