ppmerlina Kızlar merhaba. Oruçluyken vajinamda yanma hissediyorum sanki tuvaletim varmış gibi de oluyor ama anca 1-2 damla çıkıyor o da yakıyor. Normal zamanda böyle bir sorunum yok. Vücut susuz kaldığı için böyle olduğunu düşünüyorum. Aynısını yaşayan var mı
Sengul2256 ppmerlina bende aynısını yaşıyorum 🥺 sabah bişe yok ama iftara bir saat kala mahvoluyorum yanmaktan hamile değilim
Nys1600 ppmerlina susuz kalmak idrar yolu enfeksiyonuna neden olur gebelikte çünkü bol su almanız gerekir idrar yolu enfeksiyonu için idrar tahlili yaptırın
saglikciaanne Doktorunuz önermediyse lütfen oruc tutmayin. Doktorunuz önerisi ile kontrollü gidin . Sussuzluk bebeği etkileye bilir
Sengul2256 ppmerlina akşam su içince rahatlıyormusunuz ben 1 saat içinde rahatlıyorum ama nasıl olcak böyle hiç bilmiyorum
miroscumm ppmerlina o zaman iftarla sahur arası bool bol su için gün içinde böyle sıkıntı yaşamazsınız insallah sonra böbrekleriniz zarar görür Allah korusun
ppmerlina Sengul2256 vallahi rahatlıyorum sıvı aldıktan sonra yarım saat içinde hemen kendime geliyorum bu yüzden oruç tutmayasım bile var ama tutucaz mecbur 🥺
CoolMamaMode ppmerlina hamileyken oruç tutmak zorunda değilsiniz bunu biliyorsunuz değil mi ?? Doktorunuza danıştınız mı ?
Susa Ben hamile değilken de aynı sorunu yaşıyordum kaç kere doktora göründüm kist vardı bende bir ilaç vardı onu içmeden oruç tutamıyordum sizde de ya kist var yada mesanede taş var üroloji uzmanına görünün bence
ppmerlina Susa kist olsa ultrasonda gözükmez mi? Ama taş olabilir bence de 🥺 ürolojiye randevu alayım