Buglemadaaden umutluanne7 bugün 5+0 olduk doktora beta vermeye gideceğiz geçen cuma verdim 836 cıktı iyi mi bilemedim yükselmiş mı veya düşmüş mu beta ona bakmaya gidecegız
umutluanne7 Buglemadaaden böyle olunca yorum yapamadım kuzum 1 gün arayla olsa anlayabiliriz ama iyi durumda bence inşallah güzel haberlerle gelirsin 🌸🥰
G-l-y umutluanne7 Evet Canım inşallah Sağlikla büyumuslerdir bende çok heyecanlıyım benim bir boş gebeligim var onun için aşıri stres var inşallah bu sefer yüzüm güler
Buglemadaaden umutluanne7 çok şükür güzel artmış çok sevindim umarım sağlıklı bir gebelik geçiririm 🥹🙏💕
Ayse71 G-l-y he öylemi ozaman kese oluşmuştur yani erken olursa 6 haftada kalp atımını duyarsınız benimki aşılama olduğu için keseyi yolk saç kesesini gördük şükürler olsun cumada kalp atımı için çağırdı inşaAllah 🤲🏻🥰🩷
Dyggdr Benimde 4+6 görünüyor uygulamaya gore. @umutluanne7 ve @SuEr_Tu1512 sizinle aynıyız 🥰 nasil gidiyor belirti var mı sizde?
umutluanne7 Dyggdr bende ilk 224 ile öğrendim 😍 normalde 12 Marttaydı muayene randevusu , biz müsait değiliz diye 13 ü dedik 🥰
SuEr_Tu1512 Dyggdr Kasıklarım çok ağrıyor, birde belim. Ayakta dahi dursam hemen uzanmak istiyorum. 4,5 gündür de aşırı kötü hastayım boğaz ağrısı, öksürük mahvetcek beni. Cuma günü doktor kontrolüm var inşallah güzel geçer🤲🥰
umutluanne7 beyzaakartal Hmyra_53 Ayse71 minismom SuEr_Tu1512 Emineyerlikayaa Mor-kelebek Biyiklikedi Aley777 bilgemomy Ays_12 maviportakal_ Meral_63 G-l-y Sumeyye54 Limonsekeri Prettygfr Zeynep81 Dyggdr 1kirmizibuluut ___kubr___ Kızlar 🌸🌸 🤰 Beslenme işini nasıl yapıyorsunuz neler yiyip neler tüketiyorsunuz 🥰 ben bu süreçte diyetisyenle devam edeceğim 🌸 kilo almamak adına. Sizler kaç kiloyla hamile kaldınız ? Ben 86 ile hamiş kaldım . Bide ev işleri ne durumda yapıyor musunuz ? Beden temizliği için ağda sorun olur mu sizce ? Ben yıllardır kuaföre gidiyorum şimdi ne yapacağım bilmiyorum 😔 Merak ettiklerim bunlar , sizin de varsa sizde sorun 🥰
Dyggdr umutluanne7 bende de kasık ve bel ağrısı var ara sıra da bulantı oluyor çok hafif. 12 martta benim de randevum bakalım çok heyecanlıyım.🥰🥰
1kirmizibuluut Ayse71 yaa hayırlısı olsun insallah. Ben 7. Haftaya kadar bekleyim diyorum bakalım dayanabilirsem
Ayse71 1kirmizibuluut anladım yani dikkat edin çünkü benim kese dışı kanamam vardı bunun için dinlenmem gerekiyordu gitmeseydim öğrenemezdim korkutmak amaçlı değil ama tedbir kuldan takdiri Allahtan bence görünmende fayda var benim hiç kanamam olmadı iç kısımda birikmiş çocuk oluşurken
1kirmizibuluut Ayse71 dogru söylüyorsunuz aslında ne olur ne olmaz. Bazılarının dış gebelik oluyormus erken ögrenmekte her zaman fayda var bende pazartesi salı gidiyim en iyisi haftaya çünkü 6+3 falan da oluruz o zamanlar
Dyggdr SuEr_Tu1512 çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle dönersin.❤️ benimde bugün uyku hali çok yoğun işteyim kafam düşüyor sürekli 😅
Ayse71 1kirmizibuluut evet yani görünsen iyi olur gittinmi zaten keseyi kalp atışını duyarsın Allah nasip ederse 🤲🏻 şuan çok şükür dinlendiğim için kanama alanım küçülmüş ağır iş itme çekme yok dedi doktor bana bakalım cuma gidicez neeiycek insan ister istemez merak ediyor ☺️
dnzyildzi Ayse71 sağlıkla alın kucağınıza bnde 4 yıllık evliyim 2 başarısz tüp ebbek bir düşüğüm var bu ay heniden bekliyorum tedavim bitti , dua edin
Dyggdr dnzyildzi canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki. ilk çocuğumda tüp bebekle oldu şuan 5 yaşında. 2. Yi düşünüyorduk eşime dedim bir kaç ay deneyelim olmazsa yine tedaviye baslayacaktik yaz sonuna doğru. 2 ayda şok olduk Kendiliğinden oluverdi şuan. Halbuki 2 seneden fazla denemistik olmamıştı ilk seferde. Hersey kısmet insallah kolaylıkla kısa zamanda nasip olsun sana da
Ayse71 dnzyildzi Rabbim inşaAllah en kısa zamanda sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin güzel haberler alın inşaAllah canım 🥰 kolay bişey değil o kadar tedavi görmek çok iyi anlıyorum sizi 🤲🏻🫶🏻