Emineyerlikayaa umutluanne7 beta baktıralı Bayağı oldu en son taktırdığımda bir hafta önce falan 700lerfr idi Ama bilmiyorum yaşadığım yerde özel hastane falan yok yakında devlet de yok o yüzden baktıramıyorum❤️🥰
umutluanne7 beyzaakartal Hmyra_53 Ayse71 minismom SuEr_Tu1512 Emineyerlikayaa Mor-kelebek Biyiklikedi Aley777 bilgemomy Ays_12 maviportakal_ Meral_63 G-l-y Sumeyye54 Limonsekeri Prettygfr Zeynep81 Dyggdr 1kirmizibuluut ___kubr___ Kızlar 🌸🌸 🤰 Beslenme işini nasıl yapıyorsunuz neler yiyip neler tüketiyorsunuz 🥰 ben bu süreçte diyetisyenle devam edeceğim 🌸 kilo almamak adına. Sizler kaç kiloyla hamile kaldınız ? Ben 86 ile hamiş kaldım . Bide ev işleri ne durumda yapıyor musunuz ? Beden temizliği için ağda sorun olur mu sizce ? Ben yıllardır kuaföre gidiyorum şimdi ne yapacağım bilmiyorum 😔 Merak ettiklerim bunlar , sizin de varsa sizde sorun 🥰
bilgemomy beyzaakartal benim de bitane kaybım var biz de yarın gideceğiz ilk muayene inşallah bir sıkıntı yoktur 💖
beyzaakartal bilgemomy sizinki ne kadarlık şu an benim geç döllenme bu arada diğeri de öyleydi inşallah sağlıklıdır duyarsınız
umutluanne7 Mor-kelebek bende dün verdim >1000 diyor sağlık ocaklarında 1000 ve üstü olunca öyle yazıyormuş yani net bilmiyorum ama beklediğim yükselişi aldım şükürler olsun Sağlıkla büyüsün bebeğim 🥹
Ayznr Ays_12 ben dün gittiğimde sadece keseyi gördü doktor 5+6 da kalp atısı icinde 2 hafta sonra gel dedi umarım sizin erken olur bana o 2 hafta cok zor gecicek🥲
Biyiklikedi umutluanne7 Şu an için değerim kaç bilmiyorum 4+3te verdim kanı. Geç döllenme olasılığı yüksek tabi.
Emineyerlikayaa umutluanne7 çok teşekkür ederim pazartesi randevum var kalp atışını duymayı umut ediyorum 🥹🥹