Mucizeem__ Selinselinselin evet bakalım zaten son iki aydır çok düzensiz olmuştum eğer 5 Mart yada 6art olursa düzelmiş olurum diye düşünüyorum inşallah düzelmişimdir😂
Selinselinselin Mucizeem__ ben de baktım gecen ay kac güne bir oluyorum diye yazları farklı kışları farklı canım bedenim o da kafası karışmış😂
Edizhr Mucizeem__ 103 kiloydum 93 kiloya düştüm daha devam ediyordum ama hamileligi öğrenince bıraktım zaten yemeyidr çok seven biri olarak fazla dayanamadım 🤭
Edizhr Mucizeem__ ama kimse bana 103 kilo desem inanmaaz kemiklerim iri 93 kiloya düşünce sanki 80 kilo gibi duruyodum
Selinselinselin Mucizeem__ yok diye biliyorum hiç yaşamadım ama bir ara kadın doğum a gideceğim ne var ne yok bir baksın
Edizhr Mucizeem__ yaa çok tâbi 😂 paketli gıdayı çıkar hayatından hamur işi bol havuç avakado yumurta ye canım bide böyle dene
GirlandBoy_Mom Mucizeem__ kızımda hamile olduğumu öğrenmeden önce kahverengi böyle çamur gibi akıntım oldu ben adet oldum sanmıştım meğerse yerleşme kanamasıymış bazende pembe renkte de olabiliyor canım inşallah vardır 🤲
mucizemom8 Mucizeem__ benim de ilk gebeliğim de olmuştu ilk gebelik mi olucak olursa canım inşallah vardır bende adet oldum sanmıştım ama adet değilmiş gebelikmis
Mucizeem__ mucizemom8 yok canım adetim söküldü beklemiyordum ama işte insan bir ihitmal mi acaba diyor zaten 11 Martta randevum var
KLORAKHANIM Mucizeem__ regl olmam gereken sabahta gelmişti hatta ben mantar oldum falan sandım çünkü sık sık yaşarım. Ertesi gğn test yaptım pozitif
Mucizeem__ KLORAKHANIM Yaa ne güzel Maalesef bende olmadı şu an adetim başladı ama öyle yoğun bişey değil ☹️
Mucizeem__ mucizemom8 Aminnn❤️ Bi kaç postta okudum sizde istiyorsnz galiba inşallah en yakın zamanda sizede nasip eder Allah’ım