bebekkkkkkk000 Kızlar bugun sabahki pik sanırım ama akşam silik oldu oruç olduğum için tüm kurallara uygun yaptım ama test çok fazla renk vermediğinden kafam karıştı bir yardımcı olurmusunuz Dün ve bugunu değerlendirdik yarınıda değerlendirmelimiyiz?
Yareninannesii Bence yarinida değerlendirin zaten yumurtladıysan bugün çatlama olacaktır tutma ihtimali var hâlâ
Yareninannesii Dün akşam aynı şey benimde basıma geldi sabah yaptım pikti akşam yaptım sizin fotoğrafınızı gördükten sonra çizgi silinmişti
Segu Yareninannesii merhabalar akşam dediğiniz iftar öncesi mi? Ben iki gündür iftar öncesi yapıyorum çizgiler iyice kayboldu yok gibi neden acaba
Baliimsid Hangi marka bilmiyorum ama ben de günde 2 kere yapıyordum akşam siliniyordu. Akşama kadar seyrekleşiyor demişti markaya sordum. Bir gebenin günlüğü marka
Yareninannesii Baliimsid nasıl yanı anlamadım hergunmu sabah akşam yapıyordunuz yoksa pik gordugunuzdemi yapıyorsunuz sabah akşam
Baliimsid Yareninannesii hayır ilk başlarda yapıyordum farklılık vardı sabah ve akşam arasında o yüzden günde 1 kere yaptım