Herkeze merhaba hep bunun hayalini yaşayarak geçti günlerim çok şükür bama da nasip oldu doğum hikayemi yazmak 🙏
21.02.2025 Cuma 38+6 planlı sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. Bu benim ikinci doğumumdu o yüzden planlı sezeryandı. Hastaneye bir gün önceden yatışım yapıldı anestezi uzmanının incelemesi icin. Ogün kan tahlillerim yapıldı anestezi uzmanı bir takım sorular sordu ve gece uyumadan önce lavman yapıldı ve 23.00dan sonra su ve yemek yasaktı. Yarın saat 13.00da amelyatım vardı önce nstye bağlandım sonra damar yolu açıldı ve amelyathaneye götürdüler içimde hiç korku yoktu heyecan vardı sadece çok şükür sağlıkla kızıma kavuşuyordum. Spinal anestezi yapıldı hiç ama hiç hissetmedim çok garip bir histi belden aşağısını hissetmemek 🙈 13.20de kızımın sesini duydum hemen yanıma getirdiler okadar sıcaktı ki sanki fırından taze çıkmış ekmek gibi 🤣 sonra odaya alındım o anestezi salınca ağrım vardı açikçası rahmin toparlanması için bir ilaç vermişlerdi o extra ağrı yapiyordu ama 1 günlün bir ağrıydı. O günün gecesinde ilk yürüyüşümü yaptım biraz zordu ama hemşirenin yardımıyla 4 5 metre yürüyüp yatağıma geri yattım. Toplamda 3gün hastanede kaldım. Şakacı kızım ölçumdeb 500gr daha az doğdu ama hiç takmıyorum çok şükür tüm testleri geçti çok sağlıklı Allahıma şükürler olsun. 7 yaşında bir oğlum var ondan sonra 2 düşüğüm olduğu için bu hamileliğimi her geçen günü şükrederek geçirdim ve çok şükür sonuna geldim. Kızım 10 günlün oldu bile biraz zorlanıyorum elde uyumak isteyen bir bebiş ama buna da şükür herşet geçici Allah dileyen isteyen herkeze sağlıklı ve gönlünden geçeni nasip etsin 🙏🥰 soru sormak isteyen sorabilir. Hoşçakalın 👋