Kelebegimmm Hiç bu kadar araştırmamıştım ve şuan gerçekten şoktayım.benim değerim 0,5 çıktı.bazı kadınlarda 4,5 gatta 7 bile bşle var doktorlar düşük tehlikesi var yazmış.ben o kadar önemsememişdim hiç.bu kadar az değerle hamile kalan ve normal hamilelşk geçiren oldumu aranızda?şu an 5-6 haftalık hamileyim.progesteron fitil kullanıyorum ama onu gereksiz buluyordum🤦🏻♀️Kafam karıştı.normalde bu değer yumurtlama olmamış anlamına geliyormuş
Seda5892 Kelebegimmm bir özele git canım detaylı Bilgi alırsın devlettekiler hızlı şekilde bakıp yolluyorlar. Progestan bende kullanıyorum sakın ihmal etme bende günde 6 ya çıkardı Doktorum
Kelebegimmm [bilinmeyen] 😞üstden bakarak 4-5 haftalık hamilelik demişlerdi.devlet hastahanesi olduğu için bişey sormadım zaten açıklama yapacak gibide durmuyorlardı.siz progestan kullanmışmıydınız?
Kelebegimmm [bilinmeyen] Seda5892 kan testini özelde yaptırmışdım.1 hafta sonra ultrasona gidicem tekrar.keseyi görürsem sorun olmazmı?
Kelebegimmm [bilinmeyen] internetde araşdırdım evet öyle yazıyordu.içimi korku sardı.bir yandan da vardır bir hayır diyorum.Allah doğmasını isterse her türlü doğar
Seda5892 [bilinmeyen] sağolasın. Canım sana da çok geçmiş olsun rabbim kucağımıza alacağımız evlatlar nasip etsin inşallah Evet TEK’i 200 mg normalde günde 3 tane idi dün 6 ya çıkardı uyku yapıyor sadece
Seda5892 Kelebegimmm özeldeki doktora git orda tekrar test ister testi yaptır sana iğne falan verecektir şuan o iğneyi bulmakta zor ama inşallah bulursunuz