Anonim2828 Kızlar Selam bugün şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlarım bu şekilde anlayanlar varsa yazabilir mi ?
Kucuk_sican Anonim2828 ben şeker hastasiyim canim sonuclarin normal hiçbirsey yok temiz için rahat olsun
Bhrakks @"Anonim2828 Anonim2828 merhaba bende Kartal’da yaptırcam yüklemeyi sıvı glikoz istediler ama eczanede bulamadım artık üretilmiyo deniliyor siz hangi glikoz kullandınız acaba
Ftmnnr Cacaege ama bende şeker yüklemesi yaptım bana aç ıken 75-90 arası 60. Dk da 140 altı 120 dk da 120 den asagı olması gerekıuor dendı bahsettıgınız deger 100 gr için olabılır mı
Anonim2828 Bhrakks küçük bir pet şişede aldım ben kartal soğanlıkta oturuyorum eşim 5. Eczanede buldu bizde zor bulduk yani toz vermeyi teklif ediyorlar ama hastane bunu kabul etmediği için sıvı olması için epey bi aradık yani
Bhrakks Anonim2828 evet artık üretim yok dediler toz verelim diyolar bende almadım. bugün sıvıyı buldum çok şükür küçük pet şişe gibi bişeyde pazartesi yükleme yapılacak🥺
Eylul41 Ftmnnr 75 gr seker yuklemesi icin 120. Dakika 153 aşağısı olmasi gerekiyor bende perinatoloji doktorum yapti ben fazlamı dedim hayir 50 gr ayri 75 lik ayri gayet normal dedi🙂
Cacaege Ftmnnr yok canım 75 gram için geçerli değerler bunlar benim sonuçlarımın yanında da değerler yazıyordu internette de aynısı yazıyor zaten 50 75 100 hepsinin değerleri farklı olur
Ftmnnr Cacaege bende 75 gr ıctım hatta Benımkı yüksek çıktı doktor elım eksgır verdı Benım elımdekı kâğıtta da Benım yazdığım değerler vardı şaşırdım susn