cgmnmelike Ays7140 benimki 29 haftadayken 1600 dü haftaya gidicez 32 olunca bakalım kaç olmuş olucak 🙈
kyhskyhs Ays7140 1720 grmdı 30+0 da gitmiştik.. iri bi bebek olucağını söylüyodu zaten doktorum 1 hafta önden gidiyo dedi
Ellaynagme 1700 civari demisdi doktorum 31e yakınken gitmisdim. Bacak boyu uzun oldugu icin biraz fazla cıkabilir didiydi 🤭
Ays7140 kyhskyhs doktorunuz normal doğum açışndan skntı olur dedi mi ben şeker yükleme testi yaptırmamıstım acaba sekerim var ondan mı önde gidiyr diye düsunuyorum
Myhoney kyhskyhs benimde 1700 cıktı 30. Haftamda normal boyutlarda demişti.ki burdada baktım 30. Haftada hepsi öle daha fazla kilosu.iri bebek olacagını sanmıyorum.
kyhskyhs Ays7140 ben de şekerden ötürü takipliyim en başından beri. Ama doktorum bu biraz genetiktir dedi. Ben ve eşim iri insanlarız bebek de öyle geliyo :) şimdilik normale bi engeli yok ama süreç ne getirir bilinmez dedi doktor
Selimunl Huzur20 süt içemiyorum ama yoğurt peynir tüketiyorum muzuda çok severim hergğn bir iki tane yiyorum 🤔 son haftalar alırız belki kilo hayırlısı bakalım 🤗