mrvksen 26 haftalık hamileyim dün akşamdan beri göbek deliğim ve üst tarafı ağrıyor acıyor sanki içten yaşayn varmı karnım komple sertleşmeye başladı ctesi mıayene olmuştum ama bi sorun yoktu böyle ağrılar normalmidir
Tgb_smh mrvksen Evet yakın zamanda ben yaşadım hastaneneye acilden giriş yaptım sancım çıktı 4 gün hastahanede yattım ciğer geliştirici ve nidicard ilaç tedavisi yapıldı.32 haftadaydım erken doğum riski denildi.Dediğiniz gibi göbek deliğimin üstünde ağrı vardı sadece
mrvksen Tgb_smh nasıl muayene ettiler ben gittim ama alttan plastik takıp açıyolar ya öyle bakıcaz dediler diye muayene olmadım bebek yukarı doğru çıktığı için oluyordur rahim büyümesidir diye düşündüm
Tgb_smh mrvksen Belki haftadan dolayı olabilir. Yok ben istemedim söyledim göbek deliğimin üstünde ağrı var diye direk doktorum nst istedi sancı çıktı yatış verdi işte
Bet3346 Bende sürekli olur 3. Gebeliğim bu hepsinde yaşadım yaşıyorum da göbek deligim çok acıyor dokununca açıyor ağrıyor doktora sormuştum bebek büyüdügü için karın genişledikçe oluyormuş sürekli yaşadığım bisey ama herkeste aynı olur mu bilemedim canım
mrvksen Bet3346 ne kadar sürüyor peki arası benim dünden beri devamlı ağrıyor şuandada var sizin yaşadığınız tam olarak nasıl bir ağrı
Bet3346 mrvksen yani süreyi tam hatırlamıyorum ama olduğunda uzun sürüyor canım sanki içten bisey çekiyor gibi sürekli olarak geriliyor göbek deligim dokununca acıyor bu şekilde oluyor bana
mrvksen Tgb_smh gittim özel acile bebeğe baktı bir sorun yoktu myom var bende muhtemelen o yapıyor dedi başka ağrı yapacak bişey bulamadı valla bende anlamadım parol iç dedi içtim bakalım ayağımın altınada sıcak su torbası koydum bakalım iyi gelirse artık sizin şimdi nasıl kaç haftalık oldu
Emay-1803 Kızlar merhaba 4 haftalık gebeyim göbek deliğime ara ara sancı atıyor sizde de oluyor mu endişelenmeli miyim ?