1devaannesi Kızlar izlenmesi 3000 bulmuyor komşu burda insta da tarif veriyor 3 güm önce 1.500 kişi vardı simdi bi baktım 8000 yine izlenmesi 2000 geçmemiş tuhafıma gitti sizce bir makarası varmi hesapta 1 aylık falan daha taş patlasın 2 ay
Selinselinselin 1devaannesi satın almış olma ihtimali yüksek ama elinde patlayabilir bot hesap muamelesi görüp kalıcı kapanabilir
babyiscoming_ 1devaannesi instada hesaplar takipçi etkinliği yapıyor. Etkinliğe bir sürü hesap katılıyor. Takip edip takipçi kasıyorlar. Yada ben takip etmek istemiyorum sadece takipçi gelsin diyenler ya ücret ödüyor etkinliğe katılmak için yada sponsor oluyor grup kurup üyeleri yönetiyor. Kısacası yüksek ihtimal takipçi etkinliğne katılmıştır
sutlukahve_ 1devaannesi öyle gruplar oluyor sen onalri takip ediyorsun onlar seni sayfa büyütmek isteyenler öyle artıyor takipciyi sonra takipten çıkıyor kendileri
tospikk1 Bu işe aklım almıyo biz bi hesap açsak 3 günde değil 3 yıl da geçse max. 1000 takipçi olur🤷♀️
1devaannesi tospikk1 onu diyorum yaaa gerçekten ztn 1000 kişide herkes arkadaşları vs hesaplarından paylaştı öyle oldu nasıl 8000 oldu biranda onu anlamadım
1devaannesi Edanursoylu öyle birine de benzemiyor ama büyük ihtimal çünkü biranda bukadar olması imkansız
Edanursoylu 1devaannesi öyle bisey olabilmesi için yüksek takipçili sayfalara reklam vermesi lazım onlrda çok yüksek meblağ bencede satın almıştır
1devaannesi Selinselinselin hmm pek bilgim yok ama sormak istedim çünkü tekrar baktım hala izlenme 1500 vs
tospikk1 1devaannesi benimde tanıdığım var iki gün olucak ama göremiyorum onunkini o yüzden sormuştum dediğiniz yerde bişey yok 🤷♀️neyse