babyiscoming_ Marryy hiç bir şey yapmadım hareket yürüyüş vs. Evde dinlendim hep çok ağırlaşmıştım zaten 37de kanala iyice yerleşmiş demişti dr. 38+0 da doğum yaptım daha fazla bekleyemedi 😄 yani bazen ne yaparsan yap olmaz ama yapmazsan olur😂
aycil__ Marryy ananas yemek hurma yemek ahududu çayı içmek aksak gebe yürüyüşünü yapmak 20. Haftadan beri pilates merdiven inip çıkmak heeppsini yaptım bebiş de bas asagı ama gelmiyor sancı yok açıklık yok suni ile deneyeceğiz yani bende inandım artık kendi gelmiyorsa ne yaparsan yap olmuyor galiba 🤷🏻♀️
Mervemth Marryy nerdeyse herşeyi yaptım hurma ananas adaçayı squat nişanım bile gelmedi. Dün sıcak suya oturdum oda işe yaramadı. Youtubedeki doğum egzersizlerini yapıyorum yarın suni verilcek😭
Marryy babyiscoming_ bende aktif yürüyüşler yapıyordum ağırlaştım artık az yürüyorum doktor baş aşağıda ama kanala yerleşmemiş dedi yoruldum artık doğurmak istiyorum
Mrvsmt2502 Marryy heeeer şeyi yaptım aklınıza gelecek heeeer şeyi neticede kızım 43 te doğdu. Gelecekleri vakti kendileri seçiyorlar biraz
Marryy 1oglanannesi kendimde kusur arıyorum beğenmiyor diye düşünüyorum 🫠 68 ile hamile kaldım 80 oldum eşim kiloyu sevmiyor
1oglanannesi Marryy inş bebek olduktan sonra zayıflatırsın kentini normal yani olacak o kadar bende 50 kiloydum hamileyken 60 oldum halada veremedim dogrusu ıkıncıye kalırsam gebe net bende 80 nı görurum 😅😅
Marryy Mervemth bende o haldeyim herşeyi yapıyorum kendi isteği dışında gelmeyeceğini de biliyorum saldım artık ilk gebeliğimde suni verdiler böyle giderse bunda da suni alıcam..
Sedasadeaslannn Marryy bol yürüyüş, pilates topunda zıplama, esneme hareketleri. Hurma ve ananas yiyebilirsiniz. Yan yan merdiven çıkmak, korunmasız cinsel ilişki, perine masajı. Doktorum bunları tavsiye etmişti.