Flzdmr Tutuuu benimde bat 11 test yapmak istemiyorum beklemek istiyorum erken öğrenmek istemiyorum 2 dış gebelik geçirdim
Tutuuu Flzdmr bende bi gebelik geçirdim 9 haftada düştü o yüzden temkinli olmaya çalışıyorum ama ne kadar başara bilirsem işte haklısın eyn iyisi beklemek 9u gibi yaparız testi
Nurellaaaaaaa1212 Busranur_mnts ya senin postu okudum bu arada kesinkes hamilesin yani beta da 170-220 arası cıkıcak görürsün
Tutuuu Mervesp kafayı bozduk bende geçen gün gaz sancısını yerleşme sandım evi bir birine katdım kesin hamileyim diye bi baktım gaz sancısı😂
Tutuuu Mervesp askım vAlla inşAllah hamilesindir geçen ay neredeyse tüm belirtileri hiss ediyodum ama tam günü gününe regl oldum insan kendini inandırmak isteyincede yalancı hissler geçiriyo insAllah hamileyizdir bu ay🥹
Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 bilmiyorum ki arnavutköydeyim ben özelse para da veremem şimdi mecbur acile gidicem🥲
Aysgl97 Nurellaaaaaaa1212 başın sağolsun canım benim çok üzüldüm. Benimde 5 yaşında kızım var. Bir dış gebeliğim var bir tanede 9 haftada kalbi durdu
zehranur0113 Nurellaaaaaaa1212 benimde 10 Mart cnm çatlamanın üstünden 7 gün geçti daha test yapamadım
Sizdenbirii1 zehranur0113 ben yaptım ahahah benimde bat 10 Predictor early yaptım ama test bozuktu dkdldldlfl