Bhrbb Herkese merhaba, istanbul Bağcılar medipolde takipliyim doktor 21. Haftamda perinatolojiye yönlendirdi fakat orada 10 bin liraymış. İstanbulda daha uygun iyi bir doktor önerisi olan var mı? Ya da devletten almak istesek süreç nasıl ilerliyor bilen var mı
Fulya09 Bhrbb e nabızdan çevrenizde ki devlet hastanesinde perinatoloji bölümü var mı diye bakın varsa orada ki kadın doğuma gidin durumunuzu anlatın size sevk eder devletteki uzmana direk randevu alınmıyor çünkü
Umutluyuz10 Bhrbb Ben Zeynep Kamil hastanesini öneririm. Geçen hafta bende ilk kez gittim . Baya ilgililer bir kaç doktor birden baktı, ve uzun uzun baktılar. İlgi , alaka, doktor yaklaşımına bayıldım
hilalccc Bhrbb merhaba tuzla Fulya da Ali gedikbaşına gittim 4 bin liraya klinikti çok güzel ilgilendi 1 saat sürdü özel hastaneler daha pahalı oluyor klinikler daha ucuz
Bhrbb Fulya09 peki devlette de uzun uzun bakıyorlar mı bilginiz var mı birkaç yorumda özeldekilere göre daha kısa sürdüğünü vs söylemişler
Semabadeinci Bhrbb ben gidiyorum çokta güzel bakıyorlar perinatoloji takipliyim Cerrahpaşa murat dilmener hastahanesine gidiyorum
Eylul41 Bhrbb ben kutahyadayim burada 20 dakika suruyor devletin detayli ultrasonu ozeldede hemen hemen 30 40 dakika falan
redflowers Umutluyuz10 riskli gebelere bakılmamaktadır yazıyor yine de bakılıyor mu bende Ümraniye eğitim araştırmaya randevu aldım tam haftama ileri bi tarihe mi veriyorlar yoksa hemen bakılıyor mu
Umutluyuz10 redflowers Bence randevu alınıp şansınızı deneyebilirsiniz. Doktorunuz ikili tarama için mi yönlendirdi yoksa herhangi bir durum gördüğü için mi? Benbebekle ilgili bir durumdan dolayı gittim, çok güzel ilgilendiler . Ümraniye de güzel diyorlar gerçi randevu aldıysanız
Bhrbb Semabadeinci hangi doktordan randevu aldınız? Öncesinde kadın doğum doktoruna mı gözükmemiz gerekiyor
Suavage_mom Semabadeinci ücreti nedir acaba ? Bir de nasıl randevu aldınız ? Ben de düşünüyorum da Cerrahpaşa mı çam sakura mı karar veremedim 19+3 üz
Umutluyuz10 Bhrbb ever öncelikle gebe izlem poliklinikten alıyorsunuz, onlar size perinatoloji için alan açıyor sonra oradan randevu alabiliyorsunuz
Semabadeinci Suavage_mom ücret odemiyorum ben çok memnunum uzman bakıyor ama prof mutlaka odada oluyor prof isterseniz ayrıca ücretli diye biliyorum
Semabadeinci Suavage_mom randevuyuda uygulaması var onu indiriyorsunuz ordan alıyorsunuz perinotoloji cerrahpasa Yeşilköy murat dilminer diye geciyir
Fulya09 Srpats "#p35971087 randevu al bölümü var oradan il ilçe hastane seçin sonra hastanedeki poliklinikten olup olmadığını görebilirsiniz