Cnsyldz Liddle_mom  Merhabalar ben tercihimi suwenden kullandım 2 adet aldım diğerinin görselini bulamadım umarım bir fikir olmuştur🥰
Liddle_mom Cnsyldz suwen en mantıklı seçim olucak benim içinde bu model güzelmiş renkleri varmı acaba?
Cnsyldz Liddle_mom birde siyahı var eğer takip ederseniz sık sık kampanya yapılıyor indirimli alabilirsiniz
Beril16 Liddle_mom Bende Nisan sonu Mayıs başı annesi olarak yerimi alayım hemen 🥰❤️ O kadar çok lohusa elbisesine baktım ki hiç istediğim gibi bulamadım. Sizden fikir olur belki banada 🌸🌸
Liddle_mom Beril16 Zeynep1401 En mantıklısı suwen hem çeşit çok hem fiyatlar güzel hemde kaliteli ama internet yerine mağazadan bakmak daha iyi ben 13 de kontrolum var sonrasında alıcam takımlarımı
ezgisanlikose Liddle_mom Alt üst takım olarak ben bir bunu aldım kendime birde bunu. Ekstra beyaz ya da ekru sabahlıklı bir takım da alacağım ama henüz ona karar veremedim
ezgisanlikose Liddle_mom Mavili olan Lcw’ dan, minik kalpli olan da millanın kumaşları da gayet güzel geldi ben beğendim. Hastanede emzirmek için de bence ideal önü kolaylıkla açılıyor :) Tabi ki karar verebilirsem atarım :)
ezgisanlikose Liddle_mom Mobil uygulamasından bulunduğunuz ile göre mağaza stok durumuna bakabilirsiniz. Gömlek yaka çizgili kadın pijama takımı yazarsanız çıkacaktır
Liddle_mom Beril16 lcw yede bakıcam yaşadığım yerde çok mağaza var hem outletleri hem normalleri alınca bende atarım