MomBush Senos Allah anali babali büyümeyi nasip etsin inş. Suni sancıyı verdiklerinde nasıl yürüdün cnm serum yok muydu, Bi de lavman yaptılar mı yaptılarsa ne zaman ? Tok mu gittin hastaneye? Çok oldu Teşekkürler şimdiden😊
Senos MomBush serumla beraber yürüyorsun tekerlekli apartı var Lavman yapıldı 4cm dem sonra Sabah 10da hasteneye giriş yaptım doktorum 9u geçmeden hafif bi kahvaltı yap dedi Rica ederim ne demek 🥰
Senos Hilalburak sadece 37.haftada muayene oldum alttan benimde açılmam yoktu ama normale uygun denildi bidaha da sancı zamanı sık sık oluyor ama belli bir açılmadan sonra hissetmiyorsun bile. Sık sık dediğim sancı sırasında 3 kez yapıldı bana benim hızlı ilerledi çünkü, kişiden kişiye değişir. zorluklarında tek çare kendini kasmamak nefes almak, rahat bırakırsan sıkıntı yaşamazsın 😌
Senos Misafirim inşallah canım Allah gönlüne göre versin önce sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun tabii ama Rabbim sana da tattırır inşallah kız bebeği bakmanın duygusunu 👼🏻 Çok sağol 🥰
Pembepanter Senos canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğini.. Bahtı güzel olsun💕 Çok güzel bir Doğumun olmuş maşallah, peki neler yaptın Doğuma kadar böyle olmasının sırrı nedir 🙈
Senos Pembepanter teşekkür ederim, amin inşallah 🥰🤲🏻 Hamileliğim boyunca çalışmadım ben evdeyim ama hep kıpır kıpırdım her işimi kendim yapardım hatta enerjik hamiş diyorlardı tanıdıklarım 🤰🏻Son iki ayım dışında neredeyse her akşam yürüyüş yaptım 30-40dk ama son iki ayda da evde squat çömelme hareketleri yapıyordum günde 10dk kadar 👍🏻 2-3 kez perine masajı yaptım bununla uğraşmadım diyebilirim 😌 ama 5 dikişim var 🙄 sancı sırasında hiç yatmadım hep gezdim odamda, koridorlarda.. bu şekilde geçirdim 👼🏻
Pembepanter Senos maşallah🥰 benim Doğuma daha çok var ama şimdiden yapmaya başladım bunları birkaç haftadır yapıyorum😊faydası olur inşallah..🤲😊