Drya_ haftamdayım ve ilk gebeliğim, göbek deliğim hala aynı ve kahverengi çizgim hala çıkmadı sizce normal mi benim gibi olan var mı aranızda? Anlamsızca taktım kafama bu durumu 😅🤦🏻♀️
staRmama Drya_ gebelik boyunca hiçbir değişiklik olmamıştı göbek deliğimde ama karnımın alt kısmında çizgi vardı
Deleted33000 Drya_ benim ilk gebelik değil 5. Gebelik ama 3 çocuk olacak nasipse 22+3 haftalığım göbek deliğim açıldı resmen şimdiden ve göbeğim tuylendi sinir oluyorum bu duruma aslında tüm vücudumda tüylenme oldu galiba progestan dan oldu bu tüylenme
Eliffyamann Drya_ 32den sonra göbek deliği kalmadı dümdüz dışarı çıktı ve çizgim oluşmaya başlamıştı 🤗
irmak12345 Drya_ o çizgi bende 25 26 haftalarda çıktı belki daha vakit vardır senin de. Göbek deliğim değişmedi benim 32. Haftadayım aynı hala 😂
Gzm122 Benim kahverengi çizgim çıktı ama aşırı koyu değil göbek değilimin de içi gözükmezdi artık gözüküyor 21. Haftadayım😄
Drya_ Gzm122 benim de içi gözüküyor hamile arkadaşım var onunki dışa doğru belirginleşti kapanmış deliği acaba herkesinki farklı mı oluyor 😂
Gzm122 Drya_ evet benim arkadaşımın da dışa doğruydu kapanmıştı deliği, benim tam tersi içi görünüyor ama dışa doğru çıkmadı. Bence herkesin ki farklı tabi 🤣
Drya_ Deleted33000 bende de oldu lazere gidiyordum bitmisti ama gebelikte tekrardan cikti 🤦🏻♀️ progestan fitil olarak ben de kullanmıştım 1-2 ay onun etkisi olmus olabilir mi bilmiyorum
Ngny Haftadayım benim de göbek deliğim değişmedi. Göbeğime kadar kahverengi çizgi hep vardı . Ama 20. Haftadan sonra da göbeğimden göğsüme doğru oluştu.
Deleted33000 Drya_ bilmiyorum kimi diyor progestan da yapar kimi diyor yapmaz bende arada kaldım lazer iyi oluyor da benim gitme imkanım yok işte sen doğumdan sonra yine gidersin lazere
Gzm122 arasmoms_ valla ben bu görüntüden çok memnunum, aksine delik dışa doğru çıksaydı hiç hoşuma gitmezdi iyi ki böyle kesmişler 🤣🤣
Drya_ irmak12345 aynen olabilir kisiden kisiye degisiyor demek ki ben de hamilelikte gordugum cogu kisinin cikinca kendimi garipsedim Allah korusun ters giden bi seyler var heralde diye 😅