Selinselinselin Ask45 ben kızımı kahve nohut kadar lekeyle öğrenmiştim. Adet olmam gereken gündü. Regle 6 gün varsa tabi geç döllenme yoksa predictor early 6 gün önce testi var varsa bişey cıkar
Gofretsmom Ask45 canım benimde reglime 5 gün varken başladı ama sanki regliye donucek sağ yumrutaligim çok ağrıyor
SeydaHsn Ask45 bence bekle canım ben 6 ve 5 gün kala yapmştm pozitif çıkmştı ama bugn kanamam başladı adet dönemimde doktor kimyasal dedi düşüyo dedi adetle birlkte. Adetinin geçmesini bekle en doğru sonucu o zamn alırsın inşallah hayırlı olur
Ask45 SeydaHsn geçmiş olsun canım benimde ekimde kimyasal yaşamıştım Allah saglıklısını versib en kısa zamanda 🙏
Ask45 Selinselinselin tam yumurtlama ve catlama gününü değerlendirdim canım geç döllenme olcagınj düşünmüyorum sadece nohut kadar mı gelmişti peki devamı varmuydı
Selinselinselin Ask45 hayır o kadardı devamı hiç olmadı günlük ped kullanıyordum akıntı var diye. Şans eseri fark etmiştim. Hatta acaba regl mı olucam dedim ama kahve hiç gelmez dedim 2 gün geçince testle öğrendim
Selinselinselin Ask45 ben sizi sanki diğer aydan hatırlıyor gibiyim bilemedim tamda🥹bence sizde hamilelik var gibi hissediyorum umut vermek istemem ama öyle bir his
Ask45 Selinselinselin yaaa nede güzel söylüyorsun canımm umarım hissin doğrudur ovülasyon testi kullandım bu ay Allahım saglıklısını versin inşallah
Selinselinselin Ask45 amin inşallah ovulasyon testine koyulaşma oldu mu geçmediğinde de hamilelik olabiliyormuş
Selinselinselin Ask45 hayır gebelik boyu devam etti bazen arttı bazen azaldı. Ama herkesin gebeliğinde oluyor mu bilmiyorum
Ask45 ogretmenanne2024 reglim 6 gün sonra canım olmaz devamı gelmez cünkü yumurtlamam belli bi damla şeklindeydi