Kubra0606 benim de ilk gebeliğim inan ki ben de o kadar hissetmek istemiştim ki ilk hissi böyle bir darbe gelmiş gibi hissettim içimde ama anlıktı 17 18 haftamdaydım ondan sonra 20. Haftamin sonuna kadar pek bir şey hissedemedim 21.haftada girince ufak ufak içimde kaymalar pıt pıt gibi yavaş vurmalar hissetmeye başladım ama dediğim gibi yine tam netlik yoktu 1 gün oluyorsa 3 gün hiç olmuyordu 23.haftamdan sonra işte tamam bu bebek hareketi dedim inanılmaz sert vurmalar başladı o sıra ama yine düzenli olmuyor hareketleri bir de genelde biz uyurken hareketli oluyorlar eşim diyor bana da gece kızımız hiç uyumuyor hep vuruyor diye ben uyuduğum için farketmiyormuşum 😅 şimdi 31. Haftamdayım inanılmaz hissediyorum artık ama bazen gündüz hiç hakeret olmadığı olabiliyor u yüzden hiç telaş yapma 🥰 bende sabırsızlanıyordum senin haftalarında bir kaç hafta daha dayan gümbür gümbür hissedeceksin 🙈 genelde ilk gebelikte daha geç hissediliyor diyorlar bende geç hissettim ama emin ol farklı bir şeyler hissediyorsan bebeğinin hareketidir o annesi 💜