Cns67_ ben kullandım canım hem de günde iki tane kullanıyordum oğlumda sabah akşam. Sezaryenden bi gün önce kesti doktorum coraspini de sanırım bi hafta kala kesmişti hatırlamıyorum tam olarak 37+3 de doğum yaptım. Oğlum şimdi 17 aylık. 18 haftalık ölü doğum yaptım normal bende travma oldu içimi canlı canlı kazıdılar. Gönlüm yine normal doğumdan yanaydı ama riskli gebelik olduğu için riske atmadım ve sezeryan oldum. Oğlum amniyon sıvısı yutmuştu doğum anında 5 saat yoğun bakımda kaldı. Oksijen tedavisi gördü. O gelir gelmez ayaklanmak istedim birden kalkınca başım döndü bayılmışım dkdkdkd
Çok sabırsız olduğum için. Sonra bi saat uzandım tekrar kalktım yürüdükçe yürüdüm oturmak istemedim. Kalkınca dikişlerim acıyordu bir de griptim öksürüyordum 😂 ama ona rağmen 3. Gün hemen toparladım sadece öksürdükçe dikiş yerlerim acıyordu. Sütüm hemen geldi ama meme ucum küçük olduğu için oğlum tutmadı göğüs ucu kullandım neler çektim emzirmeye çalışmak için bi hafta sonra tuttu mememi şükür. Benim rahattı kuzum ya doğumum doktorumdan Allah bin kere razı olsun şimdi 17 haftalığım yine o doktorumdan asla vazgeçmem doktor da çok önemli bence sezeryanda