danla2711 28+2 ile 24 mayıs doğum gözüküyor ama benim oğluşum biraz aceleci gibi 27.haftadan beri baş gelişliyiz isimli hastane çıkışı avize halı vb şeyler dışında alışverişimizi hallettik odamızı boyattık oda takımı yarın gelecek ve ben yavaş yavaş hazırlıklara başlayacağım sizler neler yapıyorsunuz hazırlıklar ne durumda kaçıncı haftada başlayacaksınız hazırlığa🥰🥳💙
Huzurluanne05 danla2711 yarın tam 28 haftalık olacağız inşallah bizde.beşik,bebek arabası,anne yanı elektrikli olandan,küvet kıyafetler bez ıslak mendil vs.hazır çok şükür ufak tefek eksikleri var.
babyoz danla2711 27+2 🌸 ikinci hamileliğim 5 yaşında bir kızım var. Bir kız daha geliyor . :) Sezaryen olacağı için mayıs 19dan sonraki hafta doğum olur büyük ihtimal her şey yolunda giderse. Bebek için her şey hazır. İkinci olunca çoğu şey vardı zaten. Kendime pijama vs alacağım . Onlar da birkaç hafta içinde tamamlanır . Heyecanlı bekleyiş. Herkes hayırlısıyla alır inşallah bebeğini kucağına. ♥️
Ebru_ebru danla2711 Sağlıkla gelsin Paşa. Bizimde tahmini 9 Mayısda doğum sadece beşik, çocuk arabası tamam hiçbir şey tamamlamadım ama oturuyorum neyi bekliyorsam 😂😂 Çocuğusumun adına bile karar vermedik 🤷♀️🤷♀️
danla2711 babyoz sağlıkla gelsin inşallah 🥰🥰🥰 ben lohusa takımı 3 tane aldım tecrübeli biri olarak size sorayım hastane için 3 tane fazla mı?
danla2711 Ebru_ebru Allah seniii kız seninde ilk bebişti dimi neyi bekliyorsunn 😂🥰 al artık çocuk geldim geliyorum diyor aahha
Gulsahs Bugün 30 haftalık olduk doğum 12 Mayıs gösteriyor kızımın odası hariç herşeyi hazır dolabımız yarın geliyor yavaş yavaş odasını da tamamlayacağım inşallah ❤️
Huzurluanne05 danla2711 heyecan var gibi yok gibi çok değişik duygular içindeyim benim 3.cü çocuk.dogumum nasıl olacak çocuklarım bensiz ne yapacak gibi korkular daha çok
babyoz danla2711 ben 2 tane kullanmıştım. Biri ilk odaya geldiğimde diğeri de fotoğraf çekiminde. Ama bir de ben tam pandemide doğum yaptığım için 1 gün kalmıştım. 2 gün kalınınca belki 3 takım olabilir. Ama 2 kafi bence :)
Ebru_ebru danla2711 Evet canım ilk bebiş çocuk gelince birlikte yapacağız sanırım öyle diyorum 😂😂adını felan birlikte seçeceğiz hergün diyorum yapacağım bu gün başlıycam diye ama tık yok 😂😂😂
Ebru_ebru danla2711 İnşallah canım temizlik biraz gözümü korkutuyor camlar onun haricinde alacaklarımı felan yazdım 1-2 gün içinde alışveriş yaparım o zor olmaz bence ☺️
danla2711 Ebru_ebru ay aşko öyle olmuyor işte alışveriş yapmak bile çok zor yarım saatten fazla ayakta durup dolaşamıyorum sende muhtemelen çok ayakta duramazsın bir an önce daha da ağırlaşmadan başlarsan senin için daha iyi olur ben 32.haftadan itibaren valizi falan hazırlayacağım ya çok iş var çoook😂 temizliğe yardım eden yok mu
mlkkk danla2711 27+4 üm bende ikinci gebeliğim ikizler burcu olmaması için mayıs 15-22 arası doğurmak istiyorum😂 be olur ne olmaz diye hastana çantamı da yavaştan hazırladım ufak tefek eksiklerim var ayın 15inden sonra onları da alıp tamamen bitireceğim
danla2711 mlkkk ahahaha ikizler burçları alındı şuan dnxmxnxn benim annem ikizler burcu😂 bende ikizler olmasın diye çabalıyorum ama bellide olmaz keşke başak burcu olsaydı yavrumda🥰 babası ve ben başak burcuyuz
Ebru_ebru danla2711 Kız çantam da hazır değil bebeğin kıyafetleri de yıkanacak ayy ne kadar çok iş başlamam lazım bir an önce. Yok kuşum ben tekim ailem Türkiye de burada da kimse yok mecbur herşeyi tek yapacağım 🙁
mlkkk danla2711 ayy benim kaynanam 🤮 çok korkuyorum kızım da ona benzer diye günahım kadar sevmiyorum
mlkkk danla2711 yok kaynanam ikizler burcu onun gibi olur burcu da çekmesin diye 22mayıs olmadan doğurmak istiyorum😅 ben kendimde başak burcuyum kendimden çok memnunum 😂