Mervecimmm Ecemom_ onların verdiği cevabı beğenmiyorlardır.gerçi bırda da insanların verdiği cevabı beğenmiyorlar genelde 😁 linç yemek falan istiyorlar canları sıkılıyor.
Mervecimmm MorKelebek54 ay erken değildi baya baya geç boşalıyor yazmıştı. Belki de fake hesaptı bilmiyorum ama bunu söyleyebilecek gerçek insanlar da olduğuna inanıyorum ben artık.
Mervecimmm Sarl9697 olmaz icazet alıp vicdan rahatlatmaları lazım. Sonra bir şey olursa ke ndilerini daha az suçlu hissedecekler sanırım
Mervecimmm AnayimBenAna_ insanların yatak odasına kadar girmeye ve başkalarını da kendi yatak odalarına sokmaya pek bi meraklılar
Mervecimmm Accountant ay demi onlar var bi de. Geçenlerde erkek olması için me yapmam lzım diye sormuştu birisi. Allah verecek cezasını haberi yok
Mervecimmm Ozgekiz 5. Haftadan bilmiş cinsiyeti okumuş insanın hali başka oluyor tabi. Forumdakiler kadar olmasa da onlar da biliyor bir şeyler 😂😂
Ozgekiz Mervecimmm kız çıkarsa herkese söylerim hahaha😄 keseden tahmin eden doktor var diye de, doktorum beni keser 🤭
Girlmama Mervecimmm valla ben burda her şeyi gördüm şey dicek bebek rızkımı veren Allah tır anneme minnet eylemem
Mervecimmm Girlmama aynen öyle. Ya aslında tutana da lafım yok göze almışsındır bazı şeyleri tutarsın sen bilirsin ama burda sordukları sorular saçma
Ozgekiz Mervecimmm 😄😄😄 ben ramazanda lens takmak orucu bozar mı hocam diye storyler atıyordum, ciddiye alan olmuştu 🤦🏻♀️😄🤭 kola başlıkları da dalga geçmek için yazılmış olup, acabaaaa mi diyenler tarafından ciddi kabul edilmiştir diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
Accountant atlasinannesi231118 biraz despot biri boş sorulara tahammülü yok asla özel hastane falan dinlemiyor valla daha sormam burdakilerin aklıyla tövbe 😂
Mervecimmm Tutaste_ off hiç deme. Doktora git diyorsun. Bi se sana çemkiriyor. E gitme o zaman öl orda tövbe Estağfirullah
Mervecimmm Tutaste_ öneriler vermişlerdir fındık fıstık yedir ya da falan ilacı kullansın diye çünkü eczacılık falan da var bu forumdakilerde 😁
-_MorKaka_- Mervecimmm kids mom gibi buranin adet takibi uygulaması,hep bel altı muhabbetlerbura gibi forum kismida var ama ben sildim😂
Geleneksel1anne Mervecimmm al benden de o kadar bide bunlarjn sosyal hayatta olanları var. Oruç tutuyo musun? İlk 3 ay bişey olmaz bebek senden beslenmiyor tutsan daha büyük sevap olur bla bla. Ben yanarım cehennemde annem sağol diyesim geliyo😂
Mervecimmm Geleneksel1anne ay bizzat benim annem gelinini hiç sevmez ama hamileyken orıç tutmuştu abimin eşi arada ortamlarda söyler bizim gelin tutmuştu oruç diye övünerek😂napsın zavallı gelininde tek övülecek şey onu bulmuş 😂
Mervecimmm -_MorKaka_- ay yok kalsın bura bana artıyor bile zaten doğuma 11 gün kaldı başıma iş açmayım doğumu falan tetikler okuduklarım 😂😂