miroscumm uzlet o zaman bekleyeyim mhrsye düşer belki tekrar belki randevusu dolu diye ismi yoktur cok sevindim ama gitmemesine
uzlet miroscumm bende baktım yoktu randevular dolu demek ki hekim kısmından Seray kaya topdağı yazıp hem favorilerine hemde talep oluştur canım randevu açılınca bildirim gelir
sunkiss uzlet bana 2 hafta sonra gel demişti ama bayramda şehir dışında oluyorum perşembe günü giderim herhalde 10 gün sonra gitmiş olacağım bir şey der mi sence
uzlet sunkiss kaç haftalıksın 🌸 bana da dua edersen çok sevinirim bayrama miniğim ile girmek nasip olur inşallah
sunkiss uzlet şu an 8+5 ayyy inşallah minişinle girersin çifte bayram yaşarsın inşallah 💕💕💕💕💕💕 sen kaç haftalıksın
Bilgeeeem Başından beni Ömer Erkan Yapça doktorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım çok bilgili bir doktor, yakında doğumumu da yapacak inşallah
uzlet sunkiss ben henüz gebe kalamadım 3 yaşında abir kızım var 2 yıldır da gebelik için uğraşıyoruz ama nasip olmadı. Çaylatma iğnesi yaptım pazartesi günü eğer hamilelik oluşursa bayramın 1 veya 2. Günü öğrenirim diye düşünüyorum 🤲
aynehir_61 Zeynep1028 doğumu ebeler yaptırır ters bişey gitmezse ilk doğumumda doktorum hiç müdahale bile etmemişti ebe sadece başımda durdu
aynehir_61 miroscumm gerçekten mi iki kişilik diye biliyordum odaları kafam çok karıştı üç kişilik odada kalmak çok zor olur
miroscumm aynehir_61 hayir oyle degil muayene odasina 3 kisi aliyorlar hasta bakarken servis odalari 2 kisilik