Pollymomy Bebbekkk Dr a sorun isterseniz sebebini öğrenmek için biyopsi test konusunu. Sebebini öğrenmiş olursunuz
Eylul41 Bebbekkk rabbim tekrardan saglikla bir evlat nasip etsin . Ne desek boş gelir sadece bu dunyada nasibi yokmuş Rabbim boyle emretmiş belki dogsaydi cok farkli sorunlari hastaliklari olacaktı cok agir imtihanlar olacaktı Allah herseyin hayilrisini sagliklsini kolayini versin. Bende evladimi dogumdan 2 gun sonra kaybettim erken dogumdu ne kadar keşke desemde rabbimin emaneteydi . Allah ayni şeyleri yasatmasin sizede bizlerede.
Kkardelenn1 Bebbekkk Rabbim sabır versin üzülmeyin demeyecegım hayatımdaki en büyük acı evlat acısıydı benim 37 haftalık ve 10 haftalık iki bebeğimi kaybettim zor süreçler Rabbim yardımcın olsun tekrardan hazır hissettiğinde en güzel şekilde nasip olsun inşallah 🌸🤲🏼bebeğin sağlıksızdı ve yaşasaydı da ömrü boyunca belki eziyet çekecekti öyle düşün
2Princess1Mom Bebbekkk Üzülmemek elde değil, Rabbim sabır versin inşallah. İşlemi de düşünme, korkma oluruna bırak. 🙏
06Pembemavi80 Bebbekkk biliyorum canım. Zor oluyor . Zaman herşeye ilaç . Şuan süreci iyi yönetmen lazım . Sonrası sonra. Bize 7 ay oldu 🥀 , dua et Rabbim kolaylık gösterecek . Sağlıklı bı bebeğin var değil mi . Ne kadarlık
Hhh03 Bebbekkk benim 19 haftalıktı normal doğum gibi suni sancıyla oldu canım seninki nasıl olur bilmem yanlış yönlendirmiyim doktorun ne dedi
Rusapolat Bebbekkk seni çok iyi anlıyorum. Derdi veren dermanını da veriyor sabret 🫶🏻 bebeği değil eşini patolojiye göndert sana tavsiyem bu olur 🫶🏻