Masal1234_ Postalrmdan bilen arkadaşlar vardi 1 Kimyasal 1 7 hftalik kalp atımı olmadı kürtaj olmustum geçen sene bu zamanlar hamileydim bu sene yine nasip oldu ancak değer bugün 10 .49 a düşmüş kimyasal oldu 3.kez yine yarım kaldım icim çok kötü 😢😢
1Atlas_dunyam Masal1234_ 1 kurtaj 6 kimyasal 2 tup bebek yas 46 simdi 45 günlük erkek bekek annesiyim zamanı gelince olacak.. belki ek olarak genetik testi yaptirabilirsiniz
Ada25052025 Masal1234_ merhaba acınızı çok iyi anlayabiliyorum bende yakın zamanda 2. Kez kimyasal yasadım.. doktorunuz genetik test sperm testi kan vs istedi mi acaba? Bizim simdi 2. Kez olunca dr eşimden sperm testi istedi normal çıktı bende adetimi bekliyorum 2. Günü kan vericem
Sssbbbs Masal1234_ geçmiş olsun senin belki yükselir diye bekliyordum ama hayırlısını isteyeceğiz artık
Masal1234_ 1Atlas_dunyam yaptırdık kromozomlar temiz bende tek bir gen Mhtr 677 t geni heterizigot varyant çıktı aspirin kullanmaya başlamıştım bu ay tekrar oldu kimyasal oldu
Masal1234_ 1Atlas_dunyam bende öyle düşünüyorum ama süreç beklemek aynı başa sarmak çok zor ve yıpratıcı oluyor eşim çok istekli kendi acımı bırakıp birde ona teselli vermekten yoruldum 😢😢 kendimi suclamaktan
Masal1234_ Ada25052025 yaptırdık geçen sene Ocak ve Şubat’ta yasamstim kimysal arkasına 7 hftalik kalp atımı olmadı kürtaj oldum eşimin değerleri iyi benimde iyiydi tekrar bende adet olunca vereceğim diğer ay ploraktin 40 değerde çıkmıştı ama yumurta oldu ona rağmen dollendi kimyasal oldu.
Masal1234_ Sssbbbs çok yorucu dünden çok ağladım şiş gözlerle uyanıp yeniden başa sarmak çok yıpratıcı 😢😢