Ela009 Kızlar sarma sardım biraz fazla oldu yarısını pişiricem yarısını da pişirmeden buzluğa atacağım. Pişireceğim sarmadan artarsa buzluğa atabilir miyim pişirilmiş sarmayı
zynpknt Ela009 ben attım 1-2 kere ama pek sevmedim çözünmesini bekleyip yedim ama dolap kokusu sinmiş gibi geldi öyle hassasiyetiniz yoksa yeniyor sıkıntı olmuyor
Selinselinselin Ela009 ben tencereye dizip buzdolabında biraz bekletip sonra buzluga atıyorum. Yani tencere formu aldırıyorum. Pişireceğim vakit tak diye oturuyor tencereye 😂
sutlukahve_ Ela009 genelde çiğ atıyorum ama piştiği zaman bazen fazla geliyor yenmiyor saklama kabına koyup atıyorum
Selinselinselin Ela009 çiğ de attım pişmişte attım. Pişmiş yemek yoklugunda iyi oluyor hemen ısıtıyorum. İkiside hiç tat vs sorun olmadı
Ozgekiz Ela009 ben atıyorum, buzluğa bir kendimi atmıyorum desem yeridir 😊 artan yemekler ertesi güne kalmadan, bir daha isitilmadan hooop buzluğa. Hem buzlukta yemeğim hazır oluyor, hem de yemekler bozulmamış oluyor.
Selinselinselin Ela009 evet hatta az atmıştım ilkinde deneme amaçlı eşim daha fazla olsaydı demişti 😂beni kesmedi bu dedi ailecek boğaza düşkünüz de😂