pitircikannesi1 SevgibiR 35 değil de 33+3 olduk bugün cnm 😊 artık oturmakta kalkmakta uzanmakta sağa sola dönmekte zorlaniyorum 😑 oturduğum zaman kalkmaktan vajinam çok ağrıyor. Allah yardımcımız olsun son zamanlar çok cook zormus
SevgibiR pitircikannesi1 bnm iyi bebeğim de çok akıllı hiç rahatsızlık vermiyor sadece kaşınıyorum bu hafta 😪 adı ne bebeğin
SevgibiR enizPehlivan aynn bnmde 2700 kilo 😹acaba bize standart kilo mu söylüyorlar ne adı ne bebisin
Cemreemine 35 haftaligim kuzum 2600 dedi kilosuna boyuna 49 bucuk cm dedi ara ara bel agrim oluyo ben sezeryan istiyorum ama doktor hala konusuruz diyo beni gecistiriyo 😂
Mrvb Benimde 34+5 bu haftaya kadar çok rahattı ama bu hafta sol bacagımı bastıgımda kalçamdan belime doğru saplanıyor yürüyemiyorum yatamıyorum çok zorlaştı ama olsun bınada şükür 😊 birde tuvaletten çıkamıyorum bebegim altına baskı yapıyor hep tuvalet varmış gibi 10 dkda bir gidiyorum uyku zaten mümkün degil, sola yatmaktan soş tarafım uyuştu sağ tarafta uyuyuncada bebiş orda toplanıyor izin vermiyor🤣 ara ara regl olcak gibi agrım olup geçiyor bu heralde vücut doğuma hazırlanıyor demek degil mi ? Rabbim hepinizi tek nefeste evlatlarına sağlıkla kavuştırsub inşallah
SevgibiR Mrvb aynn bnde wc cikiyrm sk sk bakiyom yok bişi var gibi geliyor baskidan bencede her zmn olmuyo arada
Ezgiiiiia Cemreemine süt ve ceviz çok yiyorum canım. Birde baklagil,balık tarzı yemekler tüketiyorum. Her sabahta haşlanmış yumurta mutlaka yiyorum 💕 aslında göbeğim bana küçük geliyor.Bende şaşırmıstım☺️
Cemreemine SevgibiR ozel canim aynen valla.ben sezeryan istiyorum ya o yuzden uzatiyo normale ikna etmeye caliscak 😁ama.ikna olmam ben 😁 cok korkuyorum