gozde91  Kızlar 3 gündür pik gidiyor testlerim bu neden olabilir niye çatlamıyor havuçta yiyorum sürekli sinirim bozuldu
gozde91 Tutar13 2 gün önce değerlendirmiştik şimdi tekrar değerlendirmek lazım dimi. Aksi gibi hasta da olduk
Tutar13 gozde91 evet canım pikün 1.gunu ve catlama gunu degerlendirmen yeterli zaten pik gunundeki sperm 3 gun canlı kalıyor
Birbebisannesi gozde91 peş peşe pik olursa hamilelik testi yapın çoğu kişi öyle hamile olduğunu öğrenmiş
gozde91 Tutar13 aa öyle mi çatlama için takip edeyim o zaman sürekli inşallah eşimde iyileşir bian önce 😅 ilk kez bu kadar üst üste pik gördüm
gozde91 Birbebisannesi 2 hafta önce reglim bitti 3 gün öncede pik başladı sanırım yumurtlamam uzun sürdü
Nurellaaaaaaa1212 Birbebisannesi böyle dimi 😂 @gozde91 bak kuzum benimde öyle 2-3 gün pik kaldı sonra çatladı korkma çatlar inşallah
gozde91 Nurellaaaaaaa1212 pikin ilk günü değerlendirebildik sonra hasta olduk o yüzden de sinir oldum biraz çatlamadı diye😅 hasta olacağımız denk geldi ya
Nurellaaaaaaa1212 gozde91 kuzum bende çarlamayı değerlendiremedim sonraki günü değerlendirdim yani bilemiyorum bende açıkcası
gozde91 Nurellaaaaaaa1212 tamamen silikleşince çatlama olmuş oluyor sanırım. Bir gebenin günlüğü çatlamadan sonraki günleri de değerlendirin diyordu. Ay aman deli olduk bu testlerle 😅
Tutar13 Nurellaaaaaaa1212 bende 2 piki degerlendirdim catlamayı degerlendiremedim ertesi gunu degerlendirdim
Nurellaaaaaaa1212 gozde91 benim silikleşti sonra yine koyulaştı işte bugün de pik gibi kafayı yicem kız noluyor acep içerde
gozde91 Nurellaaaaaaa1212 iki ihtimal var ya bidaha yumurtluyorsun ya da gebelik oluştu. Bence sen her ihtimale karşı değerlendir yinede. 2 yumurtlama da biraz zor gibi ama bilemedim 😅
Tutar13 Nurellaaaaaaa1212 sadece gögüslerim cok agrıyor okadar onun dısında bisey yok canım test yaptım busabah catlqmanın 9..gunu bugun erken yaptım sanırım
gozde91 Tutar13 daha Erken bence bende ilk gebeliğim de 9-10.günlerde yapmıştım çıkmamıştı sonra adet olmayınca belli oldu