Beyzanur4044 Kızlar PCOS ile hamile kaldım çok şükür. Ancak internette o kadar bilgi var ki. PCOS olup hamile olan kızlar gebeliğinizde riskli durumlar var mıydı? pcosu olmayan birine göre daha mı riskli oluyor gebelikler? bilgilendirebilir misiniz
Aleynanaz Beyzanur4044 öyle bişey yok canım pcos varsa hamilelikte hiç bir şekilde pcosa bakmıyorlar bile önemli olan kendine ve bebeğine iyi bakmak iyi beslenmek ve dinlenmek
Mucizeem__ Beyzanur4044 öyle diyorlar ama önemli olan gebe kalmak zaten pcosta sağlıklı yumurta dolleniyor ee sağlıklı yumurta sağlıklı gebelik sağlıkli bebek demek bence gönlünü ferah tut 😍
Auri Beyzanur4044 Öyle bir şey yok Pcosla hamile kaldım ne kanama alanım oldu ne gelişmesinde bir sıkıntı yaşıyorum Şükür her şey yolunda
Edanurylm Beyzanur4044 öyle bir şey yok canım bende pcosluyum gebeyim çok şükür şu an 34 haftalık gebeyim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Beyzanur4044 Aleynanaz çok şükür içimi rahatlattı kız teşekkür ederim. Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin inşaallah. Beslenme olarak nelere dikkat etmem gerekir peki daha çok yeni 6+3 üz tecrübesizim baya.
Beyzanur4044 Mucizeem__ çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Evet inşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi♥️ kasık ağrısı yaşadınız mı peki benim çok oluyor kasık ağrısı
Beyzanur4044 Auri çok şükür inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız. Kaç haftalık şu an bebeğiniz biz 6+3 teyiz bugün doktor randevumuz var
Aleynanaz Beyzanur4044 rica ederim amin inşallah her sabah yumurta yemeye özen gösterin ceviz fındık badem kefir icebilirsiniz avakado yiyin keçiboynuzu pekmezi tüketin et tavuk yiyin bu arada yumurta et tavuk ürünleri tam pişmiş olsun kesinlikleee tam pişmemiş bir yumurtayi yemeyin
Mucizeem__ Beyzanur4044 hayır gebelik planım var sadece ama kuzenimde pcostu maşallah iki oğlu oldu sapasağlam Sizde kafanıza takmayın gebesiniz sonuçta 😍🌸
Beyzanur4044 Edanurylm amin inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz😊nelere dikkat ettiniz hamileliğinizde biz 6+3 haftalığız şu an
Edanurylm Beyzanur4044 yani çok kasmadım kendimi ama dikkat ettim oturmama kalkmama ağır kaldırmadım sizde böyle dikkat edin çok kasmayın kendinizi
_umudumvar_01_ Beyzanur4044 kişiden kişiye değişiyor bence ben kızımda pcos ile hamile kaldım düşük riskim hep vardı 5.ayı bitirdim sonra riskim geçti bu sefer farklı sorunlarım oldu ama dediğim gibi bence kişiden kişiye göre değişiyor genler vs o yüzden kendine stres yapmana gerek yok kuzum sağlıkla doğurursun inşallah
Beyzanur4044 _umudumvar_01_ inşaallah çok teşekkür ederim. İnşaallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız. Allah her türlü kötülükten korusun yavrunuzu♥️ yavrularımızı♥️
_umudumvar_01_ Beyzanur4044 amin inşallah benim kızım şu an 3 yaşında 28+6 da doğurdum çok erken doğdu maalesef bazı sebeplerden ötürü. Şimdi yine pcos sebebiyle 2.çocuk için tedavi görüyorum inşallah olur 🤲🏻🌸
Edosgebos67 Beyzanur4044 yok be ben pkosum bebeğimde şu ana kadar hiç risk olmadı. 20. Haftamdayım. Benle aynı zamanda hamile kalan 2 yakınım var. Biri erken doğum tehlikesi yaşıyor biri de düşük riski vardı hala devam ediyor. İkisi de benden sağlam yani. Bu allahın verdiği bişry korkma
Tutaste_ Beyzanur4044 hayır hiç bir rizkimde yoktu salak salak İnternetten yazılanlara bakmayın. Yok engellı olur uzun zaman olmafıgı ıcın yok eskı yumurtadan olabılır dıye bilim dışı seyler yazıyor bozuk yumurtadan bılmem ne bende hamıle kaldım fogurdum 4bucuk aylığızzz