duygusuz__01917722 Kızlar yine adet oldum her ay umudum tükeniyor artık test de yapmam kalacağıma da inanmıyorum 2senedir hamile kalamadım yoruldum artık
Aleyzeee duygusuz__01917722 oy kuşum seni çok iyi anlıyorum doktora gözüktün mü sen ve eşin bir sıkıntı yoksa stres çok etkiliyor biliyor musun 5 sene boyunca ben kafaya taktım stres yaptım tedaviler bile cevap vermedi en son artık olursa olur olmazsa olmaz zaten tekrar tüp bebek denicez dedim ay hamile kaldım
Gofretsmom duygusuz__01917722 ayın 8 inde olmam gerekiyordu bugün üçü anlamadım sanırım bende oldum ya kaç gündür çok ağrım vardı geçen ayda sanki hamileyim diyordum bu ayda erken gebelik testinin biri pozitif çıktı umutlandım meğer bozukmus test
YyyyYasemin duygusuz__01917722 canım benim içini rahat tut Rabbim erteliyorsa güzelleştiriyordur hayırlısı olsun hakkında kafanı rahat tut olur mu ❤️
babygirl02 duygusuz__01917722 seni çok iyi anlıyorum 2 buçuk senelik evliyim ve hiç hamile kalamadim 5 kere famere 1 kere aşılama oldum hepsinde de olumsuz sonuç aldım eşimde ve bende sorun yok çok yoruldum kesinlikle isyan etmiyorum ama insan üzülüyor işte rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🤲🏻🥲
duygusuz__01917722 Aleyzeee hastaneye gittik eşimde sperim yavaşlıgı varmış bende mch tsh biri dusuk biri yüksek yumurta tembelliği var buyumuyor gelişmiyor
duygusuz__01917722 Gofretsmom knk testlere inanma şüphe etiğinde kan ver gitme ihtimalin varsa çünkü testler genelde bozuk
Aleyzeee duygusuz__01917722 yanlış anlamazsan bu tür durumda tedavi başlıyorlar hiç tedaviye başlamadin mı veya eşine ilaç başlamari lazımdı sperm için
duygusuz__01917722 YyyyYasemin Allah razı olsun teşekkür ederim ben köyde oturuyorum oturuyorum ister istemez stres içindeyim laflar yuzunden fln