Hhh03 Sevgiiss ümitsizliğe kapılma canım ya başka bi test yap yada direk kan ver emin olmak için inşallah vardır mübarek günler hürmetine 🤲🏻
Arzu_tasan Hizliveofkeli benım regl 6 gün gecikti adet ağrısı yok bi hafif sabah mide bulantısı ve ara ar kaşık ağrısı nadir oluyor sizce test yapsam mı uygulamaya göre 4+5 haftalık
TugceOrak Hizliveofkeli evet ben de tam bu yüzden öyle yazdım zaten. İki marka da insanları yanıltmak konusunda mimli maalesef 🥹
TugceOrak Sevgiiss hevesin kırılsın diye demiyoruz kuzum ya 🥹 İki markada çok sıkıntılı bak başka kişiler de yazmış zaten, sen akşam kan ver muhakkak sonucu bize de haber ver. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla pozitif çıksın canım benim
Sevgiiss TugceOrak biliyorum kuzum üzülmeyim diye diyorsunuz işte ikisi de anında çıkınca insan inanmak istiyor , 1 2 saate kan vereceğim inşallah bu sefer doğru çıkartmışlardır
TugceOrak Sevgiiss hayırlı haberlerini bekliyoruz, içini karartma hemen. İnşallah bu sefer doğruyu göstermişlerdir testler ♥️
Sevgiiss Nurellaaaaaaa1212 ya hiç sorma çay içmeye anneme geldik . eşime dedim ki çok kötü başım çatlıyor ilaç içtim 2 kez geçmedi (migrenim var benim ) dedim doktora gidelim çaydan sonra dedi o girmez ben isterim kan testi 🤣
Hizliveofkeli Hnmli yaptım canım ama aynı marka bulamadım başka marka aldım. Silik ama daha belirgin gibi geldi bana
Hizliveofkeli Hnmli evet zaten 20 civarı da olsa çok koyu olmaz. Ama yine de belirgin şekilde çıktı ya kaset testte rahatladım biraz. Yarın kan verince daha rahat olurum inşallah