ysmnilhan1 Kocaeli İzmit Alikahya kadın Doğum hastanesinden nasıl randevu alıcam normal muayene olmaya gider gibi MHRS den randevu alıp gitsem orda detaylı ultrason İÇİN randevu verirler mi bilgisi olan paylaşırsa benimle sevinirim
Deletedmom0909 ysmnilhan1 bi kâğıt yazıyomuş doktor canım bende öyle yapıcam detaylı ultrason zamanın yaklaşırken gidicem o kağıdı verince gün veriyolarmış danışmadan ona göre gidiyomuşsun😊
Zeynebin_annesi35 ysmnilhan1 Ben bugun gidicem canim derinceye once kadin dogum doktoruna ona anlaticam boyle boyle ayrintili ultrason icin randevu almak istedim once size gelmem gerektigin soylediler diye oda beni yonlendircek insallah ayrintiliya insallah randevu alabilirim 19.haftadayim gec kaldm gibi birazz🤔
2kizannesi- ysmnilhan1 Detaylı ultrasonu kendi doktorunuz yapmıyor bildiğim kadarıyla. Benim doktorum haftamı falan yazdı başka bi kata çıkıp sıra aldım, zaten haftasına göre randevu veriyorlar. Ben 20+3’üm şu anda, 22 haftanın içine randevu verdi
Zeynebin_annesi35 Tamam benide ali kahyaya yonlendircek iste derince egitim ve arastirmaya bagli ya ali kahya o yuzden ben derinceden aldim eve yakin diye off bide ali kahyadaki bi kadin dogumcuya gitmen lazim derse yine zaman kaybi olcak
ysmnilhan1 2kizannesi- benim kendi doktorum Gölcük’te alikahyaya detaylı ultrason İÇİN gidicem sadece
2kizannesi- ysmnilhan1 Hastaneyi arayıp randevu al o zaman bence çünkü mhrs’den normal doktora sıra alınıyor o doktor da bi kağıt yazıp başka doktora yönlendiricek haftana göre sıra vericekler. Kendi doktorun kaç haftalık dediyse ara hastaneyi şu haftadayım detaylı ultrason yaptırıcam de ona göre sıra versinler