Alp2108ask Haftadan beri kalbimiz ağzımızda beklediğimiz bebişimiz son anda gelmemek için direndi 🙈 bugün 05.03.25 tarihine normal doğum randevumuzu aldık 🙈 bir yandan mutluluk yaşarken bir yandan korku hissi kaçınılmaz 🙈 tavsiyesi, öğütü olan var mı ey güzel tecrübeli hamişlerim. 🙈🌹 rabbim hepimize inşallah pozitif hikayelerimizi yazmayı nasip etsin 🌹🌹
aleynaozalpp14 Alp2108ask allahım inşallah kolayca doğum sağlar sana bebeğini kucağına alırsın benimde 3 ayım var inşallah hayırlısı olsun 💓
ShutUp Alp2108ask benim doğumumda 9 Martta olucak ve ilk gebeliğim normalde heycan yoktu ama şimdi heycan ve korku bastı. dört gözle bekliyorum miniğime kavuşmayı. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🩷
denizin__annesii Alp2108ask bende 06.03.2025 saat 6 30 da hastane de ol dediler sezeryanla doğum olucak
Alp2108ask aleynaozalpp14 zaman gerçekten çok hızlı geçiyor bana diyorlardı inanmıyordum ❤ içinizdeyken keyfini çıkarın o minik tekmeleri öyle çok özleyeceğim ki her bir duygu farklı tabi kucağıma alacağımada çok seviniyorum ❤
Alp2108ask ShutUp sizin adınıza da çok sevindim sağlıkls kucağımıza alslım inşallah 🌹❤ zamanı belli olunca insan biraz korkuya kapılıyormuş 🙈
ShutUp Alp2108ask amin inşallah ☺️evet ben yaparım ederim nolucak modundaydım şimdi elim ayağıma dolandı. Aklımda şu an bir sürü şey var ev temizliği gelen giden suni sancı nasıl bi şey vs vs kafam doldu
Alp2108ask ShutUp allah yardımcımız olsun synı duyguları yaşıyorum. Yarın eve yemek hazırlayıp bırakcam doğumdan gelince yemelik insan herşeyi düşünüyor böyle böyle kendimizi yoruyor ve yıpratıyoruz 🥺
ShutUp Alp2108ask amin. Yolun sonu güzel olucak çok şükür yorgunluğa değecek. Hakkımızda hayırlısı ve en güzeli olsun inşallah 🤲🏻