Hellobeybii gozde91 normal duruyor test bence T yazan tarafa bakacaksınız, hatta bugün en koyu haline gelmiş gibi. Lh testini yapmaya devam edin ve önümüzdeki 3-4 günü değerlendirin derim💕 Bazen birkaç gün sürüyormuş yumurtanın tam gelişip çatlaması.
Elmasekeri1 Nurellaaaaaaa1212 canım gebelik testi yap.bende ovulasyon takibi yapıyordum 4-5 gün pik gibi köyü oldu şaşırdım tabi o kadar gün pik olamaz diye meğer hamileymişim
Kelebekkkk34 Mavikelebek- aşko ben de pcosum sürekli pike yakın görüyorum lh yüksek benim ama @Nurellaaaaaaa1212 nın önceki testleri hep silikmiş yumurtlamadan sonra çatlamada olmuş sonra tekrar pik çıkmaya başlamış bence gebelik ihtimali var
gozde91 Kelebekkkk34 yok canım değilim doktor yok demişti. Öyle olsa bile kötü bişe mi şimdi bu değerlendirme de işe yaramaz mı
Kelebekkkk34 gozde91 işe yarayabilir pcos değilsen sürekli pik olunca gebelik olabilir diyolar bi test yap istersen
gozde91 Kelebekkkk34 bu zamana kadar hep düzenli oldu adetlerim ama daha yeni 2 hafta önce reglim bitti. Yarına çatlar inşallah
Nurellaaaaaaa1212 Mavikelebek- @Kelebekkkk34 pcos yok canım 5 senedir de hiç iki kez yumurtlamadım. 12 ay boyunca yumurta takibim yapıldı 2 sene önce. Bilemiyorum tabi zaman mı göstericek artık nolucak 😂
Kelebekkkk34 Nurellaaaaaaa1212 doktor çıkmaz dediyse birkaç gün beklesen daha iyi olur bebiş moralin bozulmasın
Birbebisannesi  Benimde böyle bir türlü koyu olmadı sanırım
Kelebekkkk34 Birbebisannesi evet canım olmamış yapmaya devam et olur bence bazılarının yumurtlaması geç oluyor
Birbebisannesi Kelebekkkk34 18 i normalde regl tarihim. Sanırım daha var 🥺 ama pcosum çok güvenemiyorum