Hizliveofkeli Kızlar en fazla kaç betadan sonra kimyasal yaşadınız? Yani kaçtan sonra kimyasal ihtimali düşüyor acaba? Ben kimyasal geçirdiğimde 17ile öğrendim iki gün sonra değer düşmüştü 13e. 100-200-500 en yüksek kaç gördünüz ve sonra düşmeye başladı?
2Princess1Mom Hizliveofkeli 47 ile öğrendim 60 a yükseldi. Sonra kanamam başladı tekrar kan verdiğimde 54 e düşmüştü. Kanamayla beraber sıfırlandı.
Hnmli Hizliveofkeli sen neden böyle postlar açıyorsun herşey iyi olacak lütfen aklından atmaya çalış🍀🍀
SeydaHsn Gofretsmom evet hiç bilmedende düşebiliyo. Ben adete 6 gün kala ve 5 gün kala erken test yaptm pozitif sonç aldm adete 1 gün kala bugün kanamam başladı kadın doğuma gittm doktor kimyasal düşük oluyo adetle birlkte sökülür dedi. Çoğu zaman adetle düşermş zaten kimyasal gebelij farknda olmadan. Bende erkn test yapmamş olsaydm adeti bekleseydm mesela adetim geldi derdim hamilelik yok derdm direk haberm olmadan düşerdi
Hizliveofkeli Hnmli inşallah canım benim yarın kan vereyim rahatlıycam 🙏 olmadı birazdan test alır akşama yaparım.
Hizliveofkeli Hnmli oh ne güzel kopkoyu. Darısı bana. Ben awoxları bitirdim de bgood alırım oğlanı almaya çıkınca. Sıvı alımını da keseyim bari.
Mervecimmm Hizliveofkeli ben 456 ile öğrenmişim şimdi tahlil sonuçlarına baktım 😁 sonra yavaş yavaş düşmüş.
sendekimsinnn Mervecimmm yumurtlamanın kaçıncı günüydü bata kaç gün kalmıştı acaba bu değeri öğrendiğinizde
Mervecimmm Hizliveofkeli evet hatta doktor dış gebelik mi kimyasal mı anlayamadı. Anlayamadan kananmam geldi zaten.
Mervecimmm Hizliveofkeli sağol canım geçti gitti zaten üzerinden neredeyse bir yıl geçti. Şimdi hamileyim doğum yakın 😊
MorKelebek54 Hizliveofkeli reglimim oldugu gun 12 ile ogrenmistim 2 gun sonra 6 ya dusmustu kanamam oluo oyle gitmistim hastaneye