Selam arkadaslar 🌸 Ve sonunda bana da buraya hikayemi yazmak nasip oldu 🙏🏻 guzel bir hamilelik gecirdim sukurler olsun. Hatta bazen bitmesin istiyordum hamilelik ama bebisime kavusmayi da cok istiyordum. 34 haftada suyum azalma oldu. Doktorum bu yuzden takibi arttirmaya basladi. 37 haftamda yine kontrole gittigimde suyumun cok azaldigini soyledi doktor ve boyle devam etmemiz riskliymis. Bu arada doktorum ve ben en basindan normal dogum istiyorduk, ama suyumun bu kadar az olmasi ve ben de hic bir normal dogum belirtisi olmamasi sezaryen dogum yapmama neden oldu. Kontrole gittigim gun acil ameliyyat karari alindi. Tabi korkmadim desem yalan olurdu. Cunki kendimi sezaryene hic hazirlamamistim ve aniden dogum karari da heyecanimi baya artiriyordu. Sezaryen dogum kendisi kolay ama sonrasi zor bir surec. Beni zorlayan iki sey oldu. Birincisi ameliyyattan sonra kalkip yurumek ve sonra karina baski uygulama. Kisacasi ilk gun zor gecti ama dayanilmaz gibi degildi. Gelelim supriz sona. Ikili tarama zamani bebisimin cinsiyyeti kiz soylenmisti. 16 kontrolunde yine kiz denildi. Detayli ultrasona gittigimde yuzde yuz kiz denildi. Ve bundan sonra ben artik doktora gittigimde cinsiyyet sormayi biraktim, cunki farkli doktorlar farkli zamanlarda kesin kiz soyluyordu. Ama ben hamileligimden once ruyamda oglum olacagini gormustum. Hamile oldugumda, doktor kiz soylediginde bile yine de ruyamda oglum olacagina goruyordum. Demekki annelerin icine doguyormuski, bebegim erkek olarak dogdu. O kadar sasirdikki, hem doktorum , hem ben. Bizim icin cok ama cok buyuk supriz olmustu 😍🥰 bizim icin zaten kiz erkek fark etmiyordu ama hamilelikte kendimizi o kadar kizimiz olacak hissine kaptirmistikki bir sure herkes bu olayi garipsedi 😂 ama iyi ki, sen oglum diyorum her gun 🥰❤️ hatta bazi tanidiklar, cinsiyyeti bilerek sakladigimizi bile ima etmisler aileme😒 bazi insanlarin kalbi gercekten cok fesat. Suan bebisimle alisma surecindeyiz. Onu koklamak sarilmak cok guzel duygu. Allah isteyen herkese evlat kokusu nasip etsin ❤️ bu da benim kucuk hikayem 🥰