Turkan34 ogretmenanne2024 ben kan verirken danismadaki bayandan barkod numarası almıştım bir site adı söylemişti ordan bakabilirsin akşama doğru demisti
ogretmenanne2024 turkan403 aminnn küçük bir prensesim var daha 6 buçuk aylık onu buyutuyumde zamanı gelince nasip olur inşallah ♥️
turkan403 ogretmenanne2024 inşallah🤲 aynen bana kück yaşta iyi oluyo arka arkaya dediler ikinci öyle olmuştu üc de süpriz oldu ama hayatan bıktm biri 4 biri 1yaşında buda bir aylık uykusuz geceler onlieym resmen😩🤣
kedimiyavdedi Arzu_tasan hayırlı olsun maşallah Allah tamamına erdirsin. Bu yaptığınız erken gebelik testi mi
Arzu_tasan kedimiyavdedi evet canım erken gebelik 7 gün gecıkme yaşadım bugün 10.000 ile ogrendım aşırı mide bulantısı vardı ikiz diyorlar bilmiyorum
kedimiyavdedi Arzu_tasan adet tarihiniz benimle aynı 5 gün oluyor gecikme benim de uygulamada 5+1 gösteriyor kafam karıştı 😅
ozge1001 Arzu_tasan merhaba ilk olarak gecikmenin kaçıncı gününde öğrendiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤️❤️
umutluanne7 Arzu_tasan bizim postumuza bekleriz yeni gebeliğini öğrenenler 4-5-6 haftalıklar oradayız 🥰❤️
etkafa Arzu_tasan ayyy hadi İnşallh kuzum güzel haberlerini bekliyoruz darısı bize olsun hayırlısıyla
Bluemiblue Kaç gündür kendi kendime test yapıp duruyorum, kendinizi nasıl durduruyorsunuz :( benim rüyalarıma bile giriyor..
Bluemiblue etkafa en güzeli bu aslında..🥹 8 gün var 1-2 bile olsa hcg görme ümidiyle kan verdim sağlık ocağında. Şu saat oldu e nabıza tiroid ve hcg değeri düşmedi :( kendimi kan tahliline verip bekleme modunu kapatacaktım ama tam tersi oldu😒😒