ogretmenanne2024 Kızlar ben bugün sabah kan verdim ama yarın öğleden sonra çıkar dediler sağlık ocağından. Bugün öğleden sonra çıkması gerekmiyor muydu böyle olup ertesi gün sonucu çıkan var mı. Aslında bebeğim küçük supriz oldu ama sonucu da çok merak ediyorum 😶
turkan403 ogretmenanne2024 yarına kalıyo sonuc hep sağlık ocaklarında bn iki gun snra e nabızdsn bakmştım😁😂
superstar_00 ogretmenanne2024 öğleden sonra uğrarsanız çıkma ihtimali var ben verdiğimde doktor bana da öğleden sonra gel demişti gittiğimde çıkmıştı.
ogretmenanne2024 turkan403 yaa ilk bebeğimde öğleden sonra çıkmıştı 🫠bunlar yarın diyince şaşırdım demekki öyle oluyomus
gokcekocyigiit ogretmenanne2024 daha bu sabah kan verdim, yarın öğleden sonra gel dedi doktor, geç olsun da güç olmasın, güzel çıksın sonuçlarımız😊🤲
anneolmakneguzel_ ogretmenanne2024 ben hemşireye vermeden hemen resmini cekiyorum 😅 kendi sitelerinden aynı gin herseyi öğreniyorum
miroscumm ogretmenanne2024 saat 4 ten sonra cıkabilir ama e nabıza düşmüyir googleden laboratuvar sonuçları yazın online hasta ve hekim portalı var oraya girip tc ve dogum tarihiyle bakabilirsiniz oraya düşüyor e nabıza 1 gün sonra
miroscumm ogretmenanne2024 istemiyor ama başka siteye mi girdiniz acaba link atmak yasak sanırım yoksa atardım