Ozzzzz Pinarkorkmazer evet boyu kaç dedim 5 ile 6 yı çarp dedi sonuç 31 civarı dedi. Geçen hafta da 25 cm demişti. Şuan 34 olacak anlamadım ben de
Pinarkorkmazer Ozzzzz ben 34 haftalıkken gittim 45 cm di ama 6 ile çarpılmaz ki FL yani bebeğin femur kemiği uzunluğu 7 ile çarpılır
Moomtoobee Dilekulgtt 31 de 1700 gr di normal dedi doktor muz ceviz kaşar ıspanak yemeye çalışıyorum bebek kilo alsın diye
Dilekulgtt Moomtoobee 2 hafta var aramızda 2 hafta yine alır canım. Benim 3 haftada 300 gram almış az yani
Ozzzzz Pinarkorkmazer anne ile baba uzun çocukta öyle dedi ama bakıyorum da herkes bizden uzun 🤣 şaka bir yana ama baya küçük geldi söyledikten sonra
Dilekulgtt Mervegul26 biraz fazla geldi cnm banada ama benimkiyle kıyaslama benimki bir hafta geri suan da
Busetacir Dilekulgtt inşallah bakalım nasıl olacak, bu sefer 6.gün gidicem kontrole bakalım ne kadar fark etti
Dilekulgtt Busetacir ben doğurdum cnm 36 haftada 36 haftalıkken 2650 gr dı hergün ceviz kaşar muz yedim yoğurt süt tükettim kilosu gayet iyi. Ultrasonda 2500 dedi o halli doğuma girdim acele 2650 doğdu
annesio Busetacir @Dilekulgtt Yazışmıştık sizinle 🤭 Biz 38+6’da kavuştuk oğluşla bugün 6. günümüz 🥰 Hastaneye hocaya selam olsun güzel ayrıldık elhamdulillah darısı sana 😇