CaglaBaykus --mom- aynı hissediyorum aynı biliyor musun. Eşime Dedim suni derse kaçarım ben diye. Gerçekten korkutuldum. Normal sürecin hepsine tamamim. Hazırım. Beklemedeyiz. Hayırlı kolaylıkla doğum geçiririz inşallah ❤️
--mom- CaglaBaykus Ahh inşallah canım inşallahhh 🙏 seninle benim aynı günlere denk geliyor, inşallah bir kaç gün içinde şu mübarek günlerin hatırına nişanımız veya suyumuz gelirde kendiliğinden başlar doğumlarımız 🤲
gulzaadee Liimon idrar yolu enfeksiyonu varmış tam net bir şey söylemediler ama sendeki enfeksiyon bebeğe geçmiş ve bebek içerde sancılanmış ve kanala girmiş dediler ben acile geldiğimde nstde sancı çıkmadı ama açılmam 6cm olmuştu 1 saat içinde de doğum oldu
Nilay01- denizuhal ilk doğumumu 42. Hafta da yaptım hiç gelesi yoktu beyefendinin 😂 bakalım bu nasıl olacak ☺️
--mom- CaglaBaykus Herhangi bir belirtim olursa yaz bana bakalım hangimizin ki önce gelecek 🙃 kendi gelmezse cuma yatış dedi bana doktor ama ben cumartesi istedim belki o gün kendi gelir diye 🤷🏻♀️