3boysmomm Merhaba kızlar ilk bebeğim değil ama sanki ilk kez anne oluyormuşum gibi yine bi heyecan var sıramı bekliyorum birazdan muayene olacağım kalp atışlarını büyük ihtimal duyarım😍
saturn0908 3boysmomm bende 7+3 haftayım benim de bu gün randevum var duydun mu kalp atışını sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Busramnida 3boysmomm hayırlı olsun ☺️ daha dün gibi ben de ilk muayenemi 7 haftalık gittim kalp atışlarını duymak için şuan 20 haftalığa doğru yol alıyoruz zaman hızlı geçiyor emin olun benim de 3. geliyor hayırlısıyla inşallah 🥰
3boysmomm saturn0908 vajinal oldu canım ilk kontroller herzaman öyle olur😅korkulacak bişeyde yok ayrıca senin ilk bebeğinmi?
3boysmomm Mystil25 31 martta bir sonraki randevum hayır ben yurtdışında yaşıyorum burada kadın doktorunun özel muayene hanesi oluyor
3boysmomm Busramnida teşekkür ederim benimde 4. Bebeğim geliyor 😅 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah❤️
Busramnida 3boysmomm 2 erkeğin arasına 1 prenses geliyor hayırlısıyla inşallah 😁sizinkilerin cinsiyeti nedir 🥰