imren20 Yaren66 öyle rahatlattınız ki beni Allah razı olsun hepinizden . Dün suyu çok iyi bebeğin dedi doktor inşallah bugün bitmiş demezde bizde rahat bi nefes alırız inşallahhh 🙏🙏🙏
Fundaduru Evet bazen sarı bazen renksiz ama baya geliyordu. Hatta şöyle söyliyim kese patlaması su gelmesi nedir iyi bilirim çünkü ilk kızımda başıma geldi. 25 haftalıkken kesem patladı 27 haftalık doğum yaptım. Bu gebeliğimde ondan serklaj oldum. Aynı o kese patladığında gelen sıvıya benziyodu resmen hiç ayırt edilmiyo. Doktora giderken tüm umudumu yitirerek gittim kesin kese delindi dedim. Ama doktor gayet iyi hiç sorun yok dedi. Gerçekten de 10-15 gün sonra kesildi çok şükür şu an sıkıntım yok.
imren20 Biraz once hemsire geldi bakti kalp dinleme cihaziyla dinledi kalbi iyi atiyor ama dun sol tarafimdaydi bugun vaginamin ustune gitmis bebek
Yaren66 imren20 canım yeri geniş olduğu için geziyordur kasılmaların var mı benimde kasılmalarım oluyor bende ondan çok korkuyorum
imren20 Biraz once doktor geldi serklajin uzerinde gordukleri kesenin suyuymus. Yarina kadar zaman Verdi yarin ne yapacagina karar verecekmis. Allahmin bir mucizesine kaldi ol derse olacak. Nolur benim icin dua edin kesenin deligi yarina kadar Kapansin 🙏🥺🥺
Dlktpl imren20 havuc suyu ıc gunde bır bardak druna da sor kese bazen kendını tamır edıyor duymustum ıns kaybetmezsın